Atata timp cat ai lista completa de misiuni poti termina in maxim 2 zile.Un calcul simplu arată că am terminat în 7 zile....
Cu lista de misiuni in avans poti obtine planificat relicvele de la turniruri. Daca nu ma insel evenimentul cade peste 4 turniruri. Si avand in vedere ca poti termina misiunile in 7 zile pe modul viteza, este destul timp sa planifici colectarea relicvelor de la turniruri. Parerea mea.Sugestie de luat in considerare: la acele misiuni care ar cere un volum mai mare de colectari, spre exemplu misiuni cu relicve (care au mai mult de 10 relicve) si altele similare, pe viitor, sa mai aiba in paralel o a doua alegere la misiune.
Este adevarat. Insa poti rezolva:as fi pe final de pitici, ca am inteles de la colegii din fratie ca merg a naibii de incet treburile acolo.
Poate fi gasita imaginea eventului la o calitate mai buna (ca cea de la event-ul trecut )? E superba de pus pe background.
Superb Și util. Merci @Ice GoblinXAtata timp cat ai lista completa de misiuni poti termina in maxim 2 zile.
Ce vreau eu sa vad si merita laudat este sa termine cineva sub 2 zile, fara sa foloseasca diamante. Asta da. Asa in 7 zile, nu vreau sa se supere nimeni, dar si bunica termina. . Sau sa termini in 7 zile, dar fara sa existe lista in avans de misiuni. Succes.
Cu lista de misiuni in avans poti obtine planificat relicvele de la turniruri. Daca nu ma insel evenimentul cade peste 4 turniruri. Si avand in vedere ca poti termina misiunile in 7 zile pe modul viteza, este destul timp sa planifici colectarea relicvelor de la turniruri. Parerea mea.
Eu cel putin ma aflu in categoria celor "blocati", totul cercetat iar pentru o noua provincie trebuie sa astept 54 de ore, adica 2 zile si 6 ore. Dar si asa, toate misiunile cu lupta sau cumparare de puncte le-am facut prin cercetare de provincii si lupta. Deci timp este suficient.
Numai bine si succes.
Este adevarat. Insa poti rezolva:
Fa-ti un stoc de mana spre sfarsitul capitolului cu dragoni, prin construirea mai multor cladiri ce dau mana, biserici sau ce sunt ele (scuze nu imi mai amintesc exact si mi-e prea lene sa caut rapid). Asadar la inceputul capitoului cu pitici vei consuma rapid 1.500.000 numai pe primele 6 cercetari (sau ceva de genul - fa-ti un calcul ca vezi cercetarile).
Apoi, timpul pe care-l petreci in capitolul cu pitici depinde de spatiul orasului tau. Eu am sacrificat populatie si cladiri de marfuri. Dar pe un spatiu de 25 x 25 ar trebui sa te dezvolti bine. Iti atasez o poza cu amplasarea terenurilor (cum am considerat eu optim). Iar terenurile, daca imi amintesc bine, am avut cate 6 din fiecare - mai putin la morcovi, am avut 4 cladiri, + 10 cladiri de prelucrare (total 22 terenuri + 10 cladiri). Sper sa iti fie de ajutor. Succes.
Vezi atașament 642
Foarte important. Amplasarea este pentru coltul din stanga jos.
O analiza pertinenta si utila dar care a pierdut din vedere un element esential care ar putea optimiza mult lucrurile!!!!!Dar pe un spatiu de 25 x 25 ar trebui sa te dezvolti bine. Iti atasez o poza cu amplasarea terenurilor (cum am considerat eu optim). Iar terenurile, daca imi amintesc bine, am avut cate 6 din fiecare - mai putin la morcovi, am avut 4 cladiri, + 10 cladiri de prelucrare (total 22 terenuri + 10 cladiri)
Multumesc!Wish granted Am facut rost de imagine, la rezolutie decenta :
Nu am sustinut ca este perfecta si am spus ca este doar parerea mea. Ce element?O analiza pertinenta si utila dar care a pierdut din vedere un element esential care ar putea optimiza mult lucrurile!!!!!
Multumesc!
Nu te-am criticat de loc dar ai scapat ceva .... despre care putem vorbi doar pe privat.Nu am sustinut ca este perfecta si am spus ca este doar parerea mea. Ce element?
Interesant, tu poti sa faci asemenea performante, oare toti suntem la fel? viteza la robotica AI poate o fi identic, nu si la humani...Cu lista de misiuni in avans poti obtine planificat relicvele de la turniruri. Daca nu ma insel evenimentul cade peste 4 turniruri. Si avand in vedere ca poti termina misiunile in 7 zile pe modul viteza, este destul timp sa planifici colectarea relicvelor de la turniruri. Parerea mea.
Eu cel putin ma aflu in categoria celor "blocati", totul cercetat iar pentru o noua provincie trebuie sa astept 54 de ore, adica 2 zile si 6 ore. Dar si asa, toate misiunile cu lupta sau cumparare de puncte le-am facut prin cercetare de provincii si lupta. Deci timp este suficient.
Numai bine si succes.
Incorect! Cel mai usor se descurca la turnir incepatorii care negociaza la greu pe resurse minimale!nu pot atinge intreg necesarul de 40 relicve de la un singur turnir
Pacat ca s-a intamplat asa dar se pare ca ai avut, vorba unui clasic in viata, GHINION!Nu ma dau mare matematician, dar nu-i un pic iesit din comun (sa nu spun altceva) sa ai Salile Sfinte la 10/400 si in cateva secunde sa ajungi la Satul lui Eldrasil 30/800, fara sa prinzi premiul zilnic??, mentionez ca am dat click-uri doar la castane de 20, zeciul ala rebel e de dinainte de la ciot. Cea mai mare sansa de prindere, 25% si cu toate astea am luat aproape orice altceva, in afara de ala cel mai probabil a fi luat. Inteleg eu gresit matematica?
Cam ce calcule fac responsabilii jocului cand fac asemenea eventuri? Pentru ca e imposibil sa castig a treia cladire. Chiar cu toate cele 91 de misiuni incheiate. Sau a treia cladire este DOAR pentru cei care baga bani in joc? Asta ca sa nu ma mai strofoc pe viitor sa termin toate misiunile..