DeletedUser884
Guest
este gresit aici! e productia de 2 zile!!32. Produceti marmura/otel/lemn (fabrica stimulata tip1 : 1 zi) x 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.

este gresit aici! e productia de 2 zile!!32. Produceti marmura/otel/lemn (fabrica stimulata tip1 : 1 zi) x 1
Asta ar mai lipsi sa pun pe background elvenar!E superba de pus pe background.
Încearcă aici, poate găsești ceva...Poate fi gasita imaginea eventului la o calitate mai buna (ca cea de la event-ul trecut)? E superba de pus pe background.
Ai dreptate, sunt 117 zile de la aparitia ultimei rase, iar pana acum intre rase au fost, in ordinea aparitiei lor: 162, 126, 98, 126, si respectiv 97 de zile.Nu am nicio informatie dar intervalul de cand s-a introdus rasa Piticilor pana acum este destul de mare si din acest motiv am presupus ca va fi introdusa.
Sper din tot sufletul sa ai dreptate.Asadar pana la jumatatea lunii nu vedem nicio rasa noua si cel mai proabil nu se va suprapune peste noul eveniment al toamnei, din care mai sunt 22 zile.
Asa tarziuSalutare dragi colegi,
Sper că nu voi trezi invidia nimănui, dar am terminat seria de misiuni secvențiale![]()
La mine a mers rezolvarea luptelor dein provincii, negociere bineinteles!Totusi, voi atrage atentia si asupra unei posibile erori, in cadrul unora dintre misiuni, de exemplu la misiunea 40 nu mi-a mers decat sa cumpar Puncte Cunoastere.
https://www.gamersgemsofknowledge.com/eldrasils-ascending-mainStie cineva ce premii zilnice se dau ? Sunt care tot asteapta cladiri cu multa cultura
DA!După o săptămână e târziu ?![]()
DA!
Eu pe beta l-am terminat de saptamana trecuta![]()
Acum ne incurcam in amanunte nesemnificative ...Început de când și terminat când ???
Ai dreptateAcum ne incurcam in amanunte nesemnificative ...![]()