Te rugăm să folosești acest subiect pentru a discuta sau pentru a-ți exprima părerile despre evenimentul toamnei: Ascensiunea lui Eldrasil.
Toate cele bune,
Echipa Elvenar
Toate cele bune,
Echipa Elvenar
Nu cred ca vor introduce o noua rasa. De unde ai tu informatia asta?In acest in terval de aproape 1 luna exista premise sa fie introdusa o noua rasa.
Nu am nicio informatie dar intervalul de cand s-a introdus rasa Piticilor pana acum este destul de mare si din acest motiv am presupus ca va fi introdusa.Nu cred ca vor introduce o noua rasa. De unde ai tu informatia asta?
Nu am nicio sursa doar am presupus .....Stie el in exclusivitate din surse sigure...
Multumim! Spor tuturor!Am tradus misiunile evenimentului toamnei si le gasiti aici . Succes la toti!
Desigur mai ales ca s-a mai facut la fel si la alt eveniment anterior.Misiunile care au cerință cercetarea de tehnologii se vor bifa automat la cei care au terminat toată cercetarea?
Desigur mai ales ca s-a mai facut la fel si la alt eveniment anterior.
Înainte se cerea doar cercetarea unei tehnologii. În acel caz se încheiau automat. Cele de acum au două cerințe, probabil din acea cauză nu mai este nici un motiv să se încheie automat
corect e productia la 2 zile32. Produceti marmura/otel/lemn (fabrica stimulata tip1 : 1 zi) x 1
I wanna be a squirrel... why? Just look at the size of that acorn!
Its almost as big as a tree! I would have enough food for alot of winters...and summers
Jasper a spus:Found these in the game files (Chapter XI values):
Flourishing Nut Cave (2x3) : 3200 Culture
Hazelnut Stubs (3x4) : 1410 Population / 2800 Culture / 59000 Coins
Eldrasils Sawmill (4x3) : 2900 Culture / 2800 Mana
Bowl of Nuts (5x3) : 810 Population / 3800 Culture / 11500 Supplies
Hazeltown (4x4) : 2900 Population / 2900 Culture
Mana Sawmill (2x4) : 1310 Culture / 1260 Mana
Squirrel Square (3x3) : 1330 Population / 2200 Culture
No pictures yet.
From source: https://oxzz.innogamescdn.com/frontend//static/en_DK/xml.balancing.city.Buildings.json