In opinia mea, capitolul asta a fost tratat superficial. In conditiile in care exista jucatori care nu au implementata functia la constructor (camera hobby) si tu ceri la capitol prosperitate (prosperitate care conditioneaza bunul mers al jocului) si mai aduci si o minune pt camera hobby, este cel mai bun argument.
In viata asta totul se invarte in jurul banilor, pe lumea cealalta inca nu stiu ca n-am ajuns.
Si tot despre bani e vorba atunci cand ofertele au scoruri mari, indiferent ca vorbim despre o extindere sau de o amarata de cladire pe care o obtii gratis la academie (modernizare unitate dezlantuita etc).
Si tot despre bani este vorba atunci cand cerintele sunt din ce in ce mai mari de la un capitol la altul. Unele sunt absurd de mari si nu se justifica pt un joc in care intri sa te relaxezi.
Dezvoltatorii nu cer bani, dar plaseaza tot felul de oferte care nu au preturi rezonabile. Ei nu te obliga sa cheltui bani, dar maresc timpul pe care il acorzi pt terminarea unui capitol, incat de lehamite sa termini mai repede cotizezi din cand in cand. Deci, concluzionand la cele expuse de mine, e vorba doar despre bani. Banii n-aduc fericirea, dar te ajuta sa termini mai repede un capitol
Echipa Elvenar, zic io, nu are nicio vina de cursul descendent pe care il are jocul in ultima vreme. Factorul decizional il reprezinta dezvoltatorii. Ei merg pe premisa, cine vrea sa joace lejer se pliaza pe ce se ofera si merg intr-un ritm mai putin alert, jucatorii competitivi (celor care le place competitia) vor cumpara diamante sau vor fi jucatori care vor renunta la joc.
Noi sa fim sanatosi, in rest, fiecare face cum crede de cuviinta ca sa-i fie bine.