DeletedUser2395
Guest
Raul Bombardierul Cauta Fratie !!!
Oferta Limitata !
Oferta Limitata !
1. Frăţia să fie în top 10 , si jucatori ce joaca pe un singur cont .
2. Nu doresc să particip la TURNEU ... nu consum Materiale / Provizi / Monede pentru a negocia la turneie !
Daca aveti nevoie va pot ajuta cu trupele ce le am dar nu fac negoceri la turneie !
Daca nu va baga la primul cufar in turneu minim 100 sau 50+ nu voi consuma
3. Oferta la Targ o pun cum vreau eu !!! ex ofer 10 pe 40 !!! din targ eu imi castig materialele ca un bun negustor ! nu va place oferta mea luati din depozit en-gros mai scump urcand tot mai scump !
4. Joc cel putin o data pe zi ... in unele zile sunt activ mai mult de 5 ore... in rest sara si dimineata ...
5. La Aventurile Fratiei la fel ca la Turneu ... nu voi consuma , am nevoie de ele pt a creste.
6. Cazarma o am la lvl 8 si tot la lvl 8 voi avea azi 3 depozite de arme !
7. Constructorul si Academia de Magie o voi urca la MAXim in 2-5 luni ! fara sa cumpar vrun , eu le castig !
Am pus si o poza sa nu zica lumea ca caut resurse sau cp ,,, am destul ca le consum cu cap la timpul potrivit
Ca ori ce jucator am nevoie de Ajutor Zilnic pt Constructor / Cultura / Primarie , de CP nu duc lipsa , imi fac rost din AC Magie si prin donare a cate 1-5 la diferiti jucatori pt a castiga alte CP daca am norocul sa fiu in top1 )
Ultima editare de un moderator: