Sunt de acord cu propunerea, stiu ca a fost facuta de mult timp, dar un reminder nu strica niciodata! Chiar daca la evente nu mai folosim fabrici de nivel 1, mai exista o provocare ( a fabricantului parca?!) si faptul ca pot pune 30 de fabrici odata la lucru cu un singur click e un lucru bun! De acord si cu faptul ca cine nu doreste sa-l foloseasca , poate sa nu-l foloseasca linistit, e un butonas care nu incurca cu nimic si nici nu cere de mancare!
O completare mai am pt prietenul meu de forum Ulise ( si am mai vazut aceasta parere si la alti jucatori): Jocul a devenit repetitiv si plictisitor pt ca il joci de ani de zile... ce-ai vrea sa se schimbe? Asta e jocul si asa a fost inca de la inceput: construiesti un portal, ai o rasa oaspete, modernizezi cladirile si te chinui sa le asezi intr-un dreptunghi! Asta fac/facem de ani de zile( 4 in cazul meu) inca de la prima rasa oaspete, gnomii! Ce-ai vrea? sa te plimbi cu masina pe strazile orasului?
Sa intri in interiorul locuintelor sa decorezi? Orice joc devine repetitiv si plictisitor daca il joci ani de zile... Daca ai pierdut placerea jocului, nici o schimbare adusa nu te va multumi! Cum ar fi sa le scrii celor de la FIFA sa schimbe ceva, ca de ani de zile nu faci decat sa dai pase si goluri?