Si, ca sa nu fiu inteles gresit, mai fac o completare
1. TURLA si diferenta intre Turnir si Turla.
La turnir fiecare lupta pe care o duci este pt un ANUME PREMIU. Te hotarasti sa participi, lupti castigi lupta si iei premiul. Da, iei premiul respectiv instant. Asa este corect si te face sa participi cu placere.
La Turla intervine marea magarie a celor de la INNO. Aici au implementat sistemul "Pacanele" . Adica tu te chinui din greu sa castigi lupta si nu mai iei premiul care ar trebui. Se trage la sorti, intre 3 rahaturi si un premiu decent. Si, cum se intampla la orice joc de noroc care se respecta, o iei in brate, ca tot rahaturile iti pica.
Turla este greu de terminat, frustrarile fiind enorme cand nu primesti nimic, desi ai consumat o gramada de resurse si ti-ai rupt armata in luptele din ea.
Si aici mai intervine ceva: poti face ca anumiti jucatori, mai avansati sau nu, sa castige cu adevarat ce este important la Turla, functie de interesele de moment ale INNO, ceilalti luand praful de pe toba, adica nimic interesant.
Grav mai este faptul ca depinzi in mare masura de premiile de la turla. Cele importante ca armurierul gnom, catalizatorul de combinare si cladirea de teleportare sunt vitale pt mersul inainte al jocului. Daca le primesti, poti juca decent, daca nu, iei pauza pana ti le dau.
2. La fel se procedeaza la Aventuri si la Eventuri si se vede clar ce primim in loc de premii
3. Ofertele pt diamante si celelalte oferte
Cu cat ai cont mai avansat, cu atat ai parte mai rar de ofertele normale ce se dau pe joc. Ma refer in special la cele de 100% pt cumpararea de diamante. Aici la conturile mai mici, unde rar se cumpara diamante ofertele apar lunar, inclusiv cadouri intre 100 si 500 diamante. Eu n-am vazut niciodata cadou de genul asta de la Inno !!! La conturile mari, daca ai luat o oferta de 100% incep sa te treaca cateva luni prin 60%, apoi cateva luni prin 80%. Ca sa simti ca au grija de tine, iti mai dau o oferta de 10% la diamante sa fie bine. N-am gresit, 10%.
Desi sunt multe de spus, imi ajunge cat am scris.