Aham... erorile sunt peste tot dar necesita timp si "feng shui" sa ne dai un exemplu
Sfat prietenesc : nu te hazarda in afirmatii si discutii pe care nu le poti sustine si mai ales nu provoca, cand intrebi frumos, ti se va raspunde frumos. Nu le poti castiga pe toate, nu vei avea mereu dreptate.
Subiect inchis.
PS : Cat despre traduceri, daca intereseaza pe cineva, nu e prima data cand dau aceasta informatie, ele sunt facute de o agentie specializata. Avand in vedere ca ei nu joaca, nu vad nici cum se incadreaza anumite texte sau cum arata anumite cladiri, de exemplu, pentru a alege cea mai potrivita descriere, samd, drept pentru care, evident, noi suntem cei ce ajustam in final traducerile, adica voi si cu mine, pentru asta am creat aceasta sectiune, ca sa avem si parerea voastra
Nu putem totusi accepta sau implementa chiar orice sugestie, uneori anumite actiuni sau schimbari nu se justifica, de cele mai multe ori, insa, sunt de acord cu propunerile voastre (se poate vedea acest lucru doar verificand subiectele mai vechi din aceasta sectiune). Dap, imi cer scuze ca eu sunt cel ce are ultimul cuvant mereu in ceea ce priveste traducerea din joc, dar asa trebuie si acest lucru nu se va schimba (stati linistiti totusi, am destul "background" in tot ce presupune ceea ce prestez, de aia ma aflu aici)
Multam pentru sustinere.