Totusi au fost castigate artefacte si la aventurile Fratiei! Dupa mine Aventura nu este eveniment!
nu am nimic impotriva sa le castig,dar puneti-le si pe astea doua la castiguri! am primit 3 oua si artefacte de evoluare doar pentru 1,am mai avut posibilitatea sa castigam pentru inca o jumatate de ou parca,am primit 3 ursi si artefacte de evoluare tot asa....intreb eu acum,pe cand mai exista posibilitatea de castig sau de fabricare in crafting pt cele doua va rog??? se dau artefacte castiguri doar pt ultimele cladiri din care am primit doar una singura din oficiu....nu prea e echitabila chestia asta..........sper ca fac plangerea in locul nimerit)) zi buna si sper sa se rezolve !Artefactele se castiga exclusiv la evenimente (mai mici sau mai mari). Cel putin deocamdata nu e in plan alta modalitate de obtinere, cu atat mai putin transformarea lor. De aceea si sunt diferite pentru fiecare tip de cladire. Daca nu conta acest lucru ar fi fost de la bun inceput toate la fel.
nu ma deranjeaza timpul,doar sa stiu ca vor mai fi sau sa vand naibii scheletele ca fac ochi mici cand le vadTe cam grabesti! Ai rabdare si in 4-5 ani le vei obtine pe toate!!!!
Eu cred se pierd la fel cum se pierd si PC investite in minuni daca le stergi.La stergerea unei cladiri evolutive din oras, artefactele investite in ea, se pierd?
Da.La stergerea unei cladiri evolutive din oras, artefactele investite in ea, se pierd?
Categoric. Asa va trebui sa umbli la diamante.E posibil ca probabilitatea de aparitie a "produselor" propuse in pag. de crafting sa scada sau sa creasca functie de cat de des au fost "cumparate"?
Acum ai posibilitatea sa teleportezi caldirile evolutive.S-a schimbat ceva intre timp?