• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Relicve colectate

• Autor subiect Autor subiect AlexMada
  • Data de început Data de început

DeletedUser

Guest
Salutari! Sunt nou, joc de vreo 3-4 zile insa m-a cam prins jocul. E interesant si mi se pare mai fain decat cealalta varianta a sa, daca ii pot zice asa, facand referire la Forge of Empires. Am o intrebare legata de relicve. La ce ma ajuta ele? Stiu ca le fac in momentul cand termin de negociat/ de cucerit un teritoriu insa pe langa punctele care le primesc pentru cercetare si stiu la ce folosesc, primesc si aceste relicve. In Main Hall vad cate am si cate sunt adunate insa nu stiu la ce le pot folosi.
Astept un raspuns + daca e cineva dornic o sa mai am si alte cateva intrebari.
Multumesc anticipat, Alex!

Edit1#: Am gasit ceva prin tutoriale, dar tot nu am inteles cum pot activa acel boost. Still, am nevoie de cineva care sa imi raspunda la cateva intrebari, daca sunt doritori le multumesc mult! :D

Ultima editare de un moderator:
Acele relicve îți măresc bonusul cu x% la mărfuri. Adică la depozitul pe care îl vei debloca din cercetări vei putea pune o clădire de bunuri/mărfuri la care îi vei putea mări capacitatea de producție crescând-o în nivel și făcând rost de relicve de pe hartă.

Dacă ai întrebări mai speciale nu ezita să mă întrebi.

@Pestis Incep sa inteleg cum merge treaba. Merci fain!
Legat de cucerirea noilor teritorii, intampin inamici din ce in ce mai puternici care au mobi pe care eu nu i-am cercetat inca. E okay sa imi fac multe trupe de nivelul meu, gen sa instruiesc multe Dansatoare cu sabia si sa incerc sa ii atac cu cate x 36 x 36 x36? Sau sa iau o pauza si sa astept sa pot cerceta alte trupe. Momentan pot cerceta doar arcasi si dansatoare.

Sunt bune dansatoarele pentru început, te sfătuiesc să te uiți la bonusurile pe care le au inamicii pe care vrei să-i ataci. Momentan fă mai multe dansatoare, eventual mai deblochează o tehnologie care îți mărește trupele de pe terenul de luptă ca să îți fie mai ușor să învingi.

Ok, mersi. Mai am putin si deblochez II Evolutia. Momentan am termiant de facut maximul legat de cazarma si trupe. Tot ce pot face e sa antrenez mai multe trupe in acelasi timp, o sa incerc de acum sa vad cum e sa ii atac cu cate x36 de trupe per divizie. Ultima data am incercat cu x24. Vad ca arcasi sunt si ei okay, fiind de la distanta mori ultimi insa sunt costisitori ca si timp si nu fac mare dmg.

Încă o chestie, să fii atent la misiunile repetitive(misiunile care se pot anula), de acolo poți face rost ușor de ciocane și monede.

Okay, multumesc! Am deja una in care imi spune sa finalizez extinderea unei cladiri care are cel putin lvl 3, presupun ca trebuie sa ii dau minim upgrade 4. Azi o sa o pot face, la locuinte, dupa ce cercetez locuinte avansate.

Misiunile alea le poți anula de câte ori vrei, nu trebuie să le faci în ordine, de asta se numesc repetitive :) Cele mai bune misiuni sunt cele cu strânge ciocane sau un anumit număr de monede.

Aaa, okay. Eu credeam ca daca o anulam mai primeam alta cine stie cand. De acum o las pe asta sa o termin pentru aur. Mersi de sfat oricum!

Înapoi
Sus