• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Probleme legate de Versiunea 30.0

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ULISE

Ascended
Au aparut multe proteste ca sa-u complicat misiunile repetitive.
Eu propun ca sa fie scoase total misiunile repetitive si anume toate misiunile sa fie obligatorii si sa nu mai poata fi refuzate.

DeletedUser

Guest
„Eu propun să îți fie tăiate mâinile, ori limba sau toate trei”
:p

A fost odată introdusă o chestie de genul pe beta la misiunile repetitive, trebuia să aștepți o zi ca să poți trece la alta dacă nu vroiai sau nu puteai să o faci. Știu că acolo tot așa s-au lăsat câțiva de joc, chiar și 4 prieteni de-ai mei.
Văd că pe RO se întâmplă la fel, dar nu îmi explic de ce atâta haz de necaz pentru niște misiuni amărâte... Și eu sunt împotriva noilor implementări(nu chiar la toate) dar nu am motive să părăsesc acest joc.

Chiar nu văd niciun motiv la tine să scrii acolo sus „să fie scoase toate misiunile repetitive” dacă tu cu gura ta ai spus că nu faci misiuni din astea... deci mai ușor, că se poate ajunge la certuri mai mari.
Dacă tu nu faci misiuni, nu înseamnă că nu trebuie să facă și ceilalți...
„Nu săpa groapa altuia, căci s-ar putea să cazi tot tu în ea.”

ULISE

Ascended
Motivul este simplu:
Daca ai avea resurse nelimitate si viteza de constuctie instantanee cu care ai reusi sa-ti dezvolti orasul la maxim intr-o zi ...... ai mai avea chef sa joci apoi???
Complexitatea unui joc ii da savoare atunci cand iti pune mintea la contributie ca sa rezolvi si sa depasesti obstacolele care apar.

DeletedUser221

Guest
Au aparut niste probleme la primirea de mesaje si notificari.
Chiar daca le-am citit ele imi apar de mai multe ori.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Despre notificari am scris in sectiunea corespunzatoare pentru bug-uri. Restul topicului nu inteleg de asemenea ce cauta aici si ce rost are, avand in vedere ca exista topic identic in sectiunea feedback. O sa va rog sa nu deschideti subiecte multiple, pentru ca nu este cazul. Inchis. Multam.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus