badrela
Enchanter
Nu-mi amintesc ce-am mancat azi dimineatza.... da'-mi amintesc prima zi de Elvenar !!! ...atunci o joaca , acu', fix ca un drog .... cred !!! ) Fix de parca faci parte din familie ... numa' ca nu platesti intretinerea !!! Ca-mi stii si puchinii di la ochi , si toate culorile de vopseluri de par ...si cearcanele de la noptile albe de aventura , ca nu ajungeau fierarii si mergeam prin oras , fix ca pe un teren minat , sa-mi iasa la numar!!! Ca numa' tu stii de cate ori am injurat cand dadeam pe langa diamante !!! ... si cate forari am facut ptr fantani si ...ma consolam ca-s baftoasa-n dragoste !!! ....si nervii toti mi-i stiai ...cand abia imi faceam tipla orasul si schimbai cotele la cladiri in urmatoarea saptamana !!! ...si-apoi , imi imaginam cum intra tati casele intr-un aparat de vidat ....ca .... nexam extinderi !! Acu' , cu ivirea primului ghiocel (din paru' meu ) , care cred io ca fix di la tine vine , iti doresc ani multi si aventurosi !!! Sa ne dai serpentine-n joc ...da' la cotituri , ma presara si neste diamante veritabile , parcele di pamant si fantani fara fund !!! si ....sper sa-ti prind majoratu' !!!