clau63
Associate
Salut ! Doresc si eu o modalitate de a juca folosind mai putini "Orci" intrucat orice as face nu i-mi ajung sa folosesc si la turneu si la Turla vesniciei......dca reusesc un rezultat bun la Turneu nu i-mi ajung la Turla ....nu folosesc costuri de sustinere decat de la un anumit nivel de obicei dupa 15-16 la Turneu iar la Turla de obicei de la "Sali Impunatoare" in sus ,asadar eu niciodata nu reusesc un rezultat bun si asta din cauza ca daca s-ar folosi doar 3-400 de Orci de fiecare "sustinere" ar mai fi cum ar fi dar de obicei cifrele mi se par f.exagerate......Nu trageti CONCLUZIA,am facut si cuiburi de orci vreo 5-6 ,de la Fieraria Eroilor am iarasi 2-2500 ,Depozite de Arme am 4,al 5-lea e in constructie inca si dau cu 12 ore culegere si am nevoie sa pot scoate si eu un rezultat cat de cat ca sa pot scoate un rezultat bun si la Turla si la Turnir.....Intreb si numai asta ma INTERESEAZA,doar daca se poate reduce cantitatea de ORCI care se cere,se vede ca interesul mi-l dau dupa ce am enumerat ce am construit pana acum,MULTUMESC,
clau63
clau63