Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.

Elmer desi nu mi-ai lasat posibilitatea sa iti multumesc unde am deschis subiectul o fac aici
Asta ar fi o idee buna, insa nu orice cladire sa poata fi stocata in inventar, ci doar cladirile obtinute la eventuri. Cand le plantezi le scoti din inventar...tot acolo sa se intoarca cand vrei sa renunti un timp la ea.Cel mai simplu pentru reconfigurare si mutare cladiri, in lipsa de spatiu, ar fi pe langa optiunea de a vinde cladirea sa mai fie o optiune: cea de a plasa cladirea sau un anumit numar de cladiri intr-un inventar (fie el temporar sau permanent) pentru a crea spatiu de desfasurare.
Salut! Eu sunt totusi pt posibilitatea de a stoca orice tip de cladire,nu doar cele de la eventuri...Asta ar fi o idee buna, insa nu orice cladire sa poata fi stocata in inventar, ci doar cladirile obtinute la eventuri. Cand le plantezi le scoti din inventar...tot acolo sa se intoarca cand vrei sa renunti un timp la ea.
Orice cladire din meniul de constructii poate fi replantata dupa vanzare...cu costurile aferente, cladirile de la eventuri se definitiv dupa vanzare.
IxactStai linistit ca se se va accepta niciuna din variante, acu doar socializam![]()