DeletedUser
Guest
Mi'ar place daca se poate sa se refaca sistemul de mutat cladiri pentru ca in momentul de fata pentru a muta o cladire din oras ai nevoie fie de a sterge o alta cladire ori de o expansiune ceea ce nu este tocmai frumos. Daca se poate ca atunci cand iei o cladire si o plasezi peste alta cea din urma sa iti apara in meniul de mutare. Pentru ca de exemplu daca am o cladire de 3x3 si spatiul de pe langa este de 1x3 as putea sa mut o cladire de 4x3 in locul acesteia fara nici o problema. Ori daca nu sa se creeze un spatiu virtual unde putem pune mai multe cladiri gen 7-8 si sa le asezam pe urma unde dorim.
Este foarte greu acum sa aduci modificari orasului in momentul de fata. Eu personal am modificat orasul de vreo 6 ori si de fiecare data a trebuit sa sterg lucruri(drumuri, fabrici, case) doar ca sa pot incepe sa mut macar o singura cladire.
Daca decideti totusi sa aduceti modificari acestui sistem si nu luati sugestiile mele in considerare macar incercati sa tineti cont de neajunsuri pentru ca acum nu mi se pare ok. As putea sa zic ca asta este singurul neajuns in momentul de fata principal al meu
Este foarte greu acum sa aduci modificari orasului in momentul de fata. Eu personal am modificat orasul de vreo 6 ori si de fiecare data a trebuit sa sterg lucruri(drumuri, fabrici, case) doar ca sa pot incepe sa mut macar o singura cladire.
Daca decideti totusi sa aduceti modificari acestui sistem si nu luati sugestiile mele in considerare macar incercati sa tineti cont de neajunsuri pentru ca acum nu mi se pare ok. As putea sa zic ca asta este singurul neajuns in momentul de fata principal al meu