• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Misiuni repetitive

ULISE

Ascended
Misiunile repetabile sunt legale si fac parte din economia jocului dar sunt atat de plictisitoare si mananca mult timp.
Media de varsta a jucatorilor este mai ridicata decat in cazul altor jocuri si pe cale de consecinta multi au destul de putin timp pentru joc fiind persoane active cu job-uri destul de solicitante.
Propunerea mea pentru fluidizarea jocului si motivarea suplimentara a jucatorilor este: dupa ce se incheie o misiune repetitiva (care poate fi refuzata) sa nu se treaca automat la urmatoarea misiune repetitiva ci sa fii intrebat daca vrei sa mai faci o data misiunea respectiva sau daca vrei sa treci mai departe.

DeletedUser399

Guest
ai dreptate la mine in fratie uni dintre ei care au posibilitatea intra sa mai avanseze in joc chiar si de la munca

DeletedUser294

Guest
Cu ce ar ajuta la fluidizarea jocului și la motivarea suplimentară sugestia ta? :)
Misiunile repetative le poți face în funcție de timpul disponibil, sunt și care necesită mai mult timp, și care necesită puțin timp.

ULISE

Ascended
Cu ce ar deranja daca ai face aceeasi misiune de mai multe ori (pana iti termini resursele rezervate misiunii respective) fara sa mai fii nevoit sa refuzii o serie de misiuni ca sa ajungi din nou la misiunea dorita?

DeletedUser294

Guest
Dar tot nu ai adus argumente legat de ce ai spus prima oară. Și așa ceva sigur nu se va băga pentru că atunci la ce ar mai fi rostul misiunilor repetitive? Majoritatea ar face mereu aceași misiune. :)

ULISE

Ascended
Eu de exemplu fac mereu aceleasi 2 misiuni: 2 unelte avansate + 200.000 monezi = 13.000 produse (de cateva ori pe zi) si 12 PC (de 2 ori pe zi).
Iar de fiecare data trebuie sa trec peste toate celelalte pe care le refuz deoarece nu fac alte misiuni.
Asta mi se pare plictisitor deoarce nu pot face misiunile respective la infinit din lipsa de resurse.

Sus