• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Lupte vs cultura

• Autor subiect Autor subiect alexandrubuzu1967
  • Data de început Data de început

DeletedUser

Guest
buna seara ! sunt nou in acest joc, mi.am intrebat colegii din fratie dar nu au stiut ce sa.mi raspunda la intrebarea mea : legat de fericirea orasului ( cladirile de cultura), daca sunt spre exemplu cu fericirea la 125-150 % , fata de 170 % maximum, ce anume este afectat din activitatea orasului ? stiu ca se culeg mai putini bani si provizii. de curand am avut impresia ca si productivitatea produselor scade, dar nu sunt ferm convins. luptele suntafectate de aceasta fericire? si unde pot vedea punctajul obtinut dintr.o lupta sau macar pe o provincie ocupata ?multumesc anticipat pt raspunsuri

În lupte nu afectează cu nimic cultura.
La producția de bunuri(mărfuri) din nou nu este afectată de nivelul culturii.
La producția de monezi/provizii este afectată de cultură capacitatea producției.
Referitor la punctele de pe o bătălie, o luptă câștigată la o provincie de nivel 1(cele mai apropriate provincii de orașul tău) se câștigă un punct. La o luptă dintr-o provincie de nivel 2(puțin mai depărtată de orașul tău) se câștigă 2 puncte...la lvl 3 se câștigă 3 puncte și tot așa mai departe...

Este așa cum a spus și Pestis.
Cultura îți afectează doar producția de monede/provizii din oraș. Resursele îți sunt afectate în funcție de câte relicve ai la resursele cu supliment.
Punctele de la bătălii le primești în funcție de distanța provinciei de orașul tău. Dacă provincia este la o distanță de 3 de orașul tău, primești 3 puncte de clasament la fiecare luptă . Dacă este la o distanță de 6, primești 6 puncte, și tot așa. ;)

Înapoi
Sus