DeletedUser1476
Guest
Cit timp petreceti in joc intr-o zi pentru ca treaba sa mearga?
Multumec pentru efortul de a scrie un raspuns atit de lung!
Poti face negot daca ai cu cine; vecinii mei sint mai toti morti, celorlalti, in mare lor majoritate, nu le pasa de ce se intimpla in jur.
Orasul este eficientizat dupa posibilitati. Nu le poti regrupa pe toate daca nu ai spatiu de manevra.
Nu poti sa ai cladiri de nivel mare daca nu ai resurse ca sa le cercetezi. Iar resurse nu am niciodata.
Abisul exista doar de putin timp, cam de cind am reusit sa prind si altceva decit dubluri si tripluri la relicve! Pina la el, punctele de cunoastere erau realmente irosite. Dupa o vreme am observat ca le pot baga in cladirile unor vecini si asa am facut, dar spre beneficiul lor, nu si al meu. Nu-i putin lucru nici atit, e bine sa fii generos, dar parca nu e destul.
Nu vad ce as mai putea construi. Pentru tot ceea ce nu se vede mi se cer diamante.
In plus, nici loc nu as avea.
Probabil ca voi renunta, cum spui; ii mai dau o sansa ducindu-ma la adresa indicata. Ma descurc eu cumva cu engleza lor!
Cit timp petreceti in joc intr-o zi pentru ca treaba sa mearga?
Nu pre aveti dreptate!!!!
Eu trebuie sa ofer resurse din categorii superioare la o rata de 1:1.5 (de exemplu ofer 3000 Pietre pretioase si cer 4500 cristal sau pergamente) ca sa pot obtine resursele de care am nevoie. daca as folosi rata indicata de joc as obtine foarte gru resursele.
Ai senzatia ca joc de ieri si nu stiu asta. Am pus si inca pun si asa dar merge foarte greu deoarece marfurile stimulate nu sunt echilibrate.Pai de asta nu ti se onoreaza, rar ai sa vezi sa ia cineva 3>2, pune lvl 2 pe lvl 2 si ce ai descris tu nu e 1:1.5, pai pui 3k pretioase pe 4.5k cristal, ala e deja 1:4 aproape, daca ai pune 4k pui 1:4 curat, la 3k pretioase la 1:1, ceri 12k cristal.
Poti face negot daca ai cu cine; vecinii mei sint mai toti morti, celorlalti, in mare lor majoritate, nu le pasa de ce se intimpla in jur.
Dupa o vreme am observat ca le pot baga in cladirile unor vecini si asa am facut, dar spre beneficiul lor, nu si al meu. Nu-i putin lucru nici atit, e bine sa fii generos, dar parca nu e destul.
Ofertele puse de tine la negustor ti se par corecte???
... vecinii tai nu sunt "morti"
Beneficiul este doar al lor pentru ca nu stii sa te folosesti de acele PC (puncte de cultura) pe care le ai in exces... sunt multi care dau la schimb pe 1PC, 1k marfuri de categoria 1.
Incepand de astazi am reununtat in proportie de 90% la lupte. Bag tare pe marfuri pentru ca dezvoltatorii nu vad decat bani in fata ochilor. Nimic nu fac ca lumea pentru noi. Tot ce fac se rezuma la bani si la a face jocul cat mai imposibil. De acum inainte marfuri la greu. Comert si negociere.
Totusi este mai scump cu marfa....eu merg pe lupta,nu am tabara mercenarilor,cazarma produce non stop -in masura in care pot sa ii dau de lucru.Cel putin pana la runda a treia nu consum marfa deloc.Incepand de astazi am reununtat in proportie de 90% la lupte. Bag tare pe marfuri pentru ca dezvoltatorii nu vad decat bani in fata ochilor. Nimic nu fac ca lumea pentru noi. Tot ce fac se rezuma la bani si la a face jocul cat mai imposibil. De acum inainte marfuri la greu. Comert si negociere.
Da, dar macar am renuntat la un depozit de arme si la tabara mercenarilor pe care am sters-o. Si o sa sterg si baza de instruire. Pacat ca nu pot sterge toate depozitele pentru ca am nevoie de orci.
Totusi este mai scump cu marfa....eu merg pe lupta,nu am tabara mercenarilor,cazarma produce non stop -in masura in care pot sa ii dau de lucru.Cel putin pana la runda a treia nu consum marfa deloc.
Succes!
Salutare! Nu este o noutate ce spui. Si la misiunile pe capitole si la eventuri e la fel-a rezolva un conflict se refera la cel din cadrul cuceririi unei provincii.Buna seara! Am o problema:sunt la misiunea in care mi se cere sa rezolv 10 conflicte....nu mai zic ca este o aberatie...poti face asta doar cand e turnir sau in cazul cuceririi unei provincii.Fals, in cazul turnirului am rezolvat un conflict si nu a bifat nimic...deci?
care e solutia?
Si, oricum, pentru atatea conflicte nici o cucerire a unei provincii nu e suficienta. la mine, la nivelul piticilor, am 8 conflicte la o provincie, o provincie dureaza mai mult de 50 de ore...deci, care e solutia?
3. Acum, cand au implementat aceasta negociere, ....- Care negociere , sunt si eu curios pe cine il cheama la negociere , deaca stii vreunul spunemi-l si mie sa nu mor prost , multumescVa place sau nu, cu un calcul eronat, Benelly a atras atentia asupra unei erori, a unui dezechilibru grav in luptele din turnir, pe care moderatorii forumului ar trebui sa-l semnaleze dezvoltatorilor, si toti jucatorii sa o constientizeze.
1. Este necesar accesul egal pentru toti jucatorii la turnir. Dar facand asta doar prin "intarirea" optiunii de negociere, in opinia mea, este o greseala (nu voi detalia)
2. Turnirul a fost lansat cu adversari relativ slabi, care puteau fi batuti usor, cu pierderi minime pe manual si pierderi rezonabile pe automat, asa ca optiunea de lupta automat era "la moda". Ca sa mai echilibreze luptele, sa mai reduca din optiunea de automat, au introdus divizii mai mari de adversari, pentru a mari gradul de dificultate, si au ajuns dupa lungi discutii cu jucatorii la : 85%, 100%, 115%, 130%, 145%, 180%.
3. Acum, cand au implementat aceasta negociere, au intarit mult adversarii, si ca si cum nu ar fi fost suficient, i-au invatat si arte martiale (acel faimos AI) pastrand procentele anterioare de dificultate. S-a ajuns la pierderi aberante, si ma refer la lupta pe manual, de cea pe automat nu mai vorbesc.
4. Si acum, de parca nu ar fi fost totul cu susul in jos pe lupte, vine si cireasa : nu se respecta procentele, si este adevarat. Folosind metoda de calcul data de moderatori, am obtinut urmatoarele rezultate la turnirul actual :
Deci, cine cu cine se lupta ? Au dat muschi si inteligenta adversarilor, care aveau avantajul marimii progresive a diviziei, iar noua ne-au lasat unitatile la acelasi nivel !!! Si colac peste pupaza ne mai si dezavantajeaza suplimentar prin inca un "mic" plus al numarului de adversari.
- provincia 14 nivel 1 (85%)
- sector 5 divizii -- 85%
- sector 4 divizii -- 81.6%
- sector 6 divizii -- 88.8%
- sector 8 divizii -- 96.7%
- provincia 13 nivel 3 (115%)
- sector 5 divizii -- 115%
- sector 6 divizii -- 120%
- sector 7 divizii -- 125.6%
- secyor 8 divizii -- 130.7%
- provincia 10 nivel 4 (130%)
- sector 4 divizii -- 124.8%