• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Lupte in turnir imposibile

• Autor subiect DeletedUser821
  • Data de început

DeletedUser1090

Guest
Stii ceva? Nu cred ca te-am JICNIT cu nimic deci ar fi politicos sa faci la fel ....si poti sa joci fara cazarma...adica sa nu faci armata,etc-la asta ma refeream. Spor si distractie la joc!

DeletedUser1133

Guest
Stii ceva? Nu cred ca te-am JICNIT cu nimic deci ar fi politicos sa faci la fel ....si poti sa joci fara cazarma...adica sa nu faci armata,etc-la asta ma refeream. Spor si distractie la joc!

Nu ai fost atent deloc, spuneam sa o stergi de tot sa salvezi populatie, si pop. respectiva sa o investesti in altceva.. :|
Faptul ca nu esti atent la ce se vorbeste si esti pe langa tot timpul ma face sa gandesc astfel despre tine, nici vorba de jicniri.
Spor la fel.

DeletedUser1021

Guest
nu trebuie sa va agitati acuma unul pe celalalt.. daca tot sunteti nervosi, canalizati-va furia spre ceva mai constructiv...

asa e romanul, mereu gaseste cum sa ocoleasca sistemul.. nu stiu de e ne mai plangem :))) eu particip ca sa ajut fratia... sa luam cufere. si implicit sa ajung la 500 relicve din fiecare, ceea ce nu mai am asa mult... am si eu vro 150 puncte luate de la turnire, dar atunci eram in era mai mica si am tras de mi-o sarit ochii... ca mananca o gramada de resurse.

cum zicea si We2, nu mananca asa multe in erele mici, dar daca stai sa analizezi, mananca cam proportional cu era in care esti, cu diferentele de rigoare la negocieri.. ca acuma nu imi mai cere aur si unelte, si imi cere marfuri din t3,,, inainte nu imi cerea marfuri t3 si nici aur... etc etc...

in alta ordine de idei.. o sa faca AUTObusu cateva zeci/sute de mii de puncte de pe urma turnirului... si o sa ajunga in top cu un oras de era V.... ceea ce nu va fi tare placut ochiului... are si turniru farmecul lui, dar farmecul jocului e evolutia. nu cred ca turniru o fost facut pentru a fi abuzat

un weekend cat mai productiv!

DeletedUser1090

Guest
nu trebuie sa va agitati acuma unul pe celalalt.. daca tot sunteti nervosi, canalizati-va furia spre ceva mai constructiv...

asa e romanul, mereu gaseste cum sa ocoleasca sistemul.. nu stiu de e ne mai plangem :))) eu particip ca sa ajut fratia... sa luam cufere. si implicit sa ajung la 500 relicve din fiecare, ceea ce nu mai am asa mult... am si eu vro 150 puncte luate de la turnire, dar atunci eram in era mai mica si am tras de mi-o sarit ochii... ca mananca o gramada de resurse.

cum zicea si We2, nu mananca asa multe in erele mici, dar daca stai sa analizezi, mananca cam proportional cu era in care esti, cu diferentele de rigoare la negocieri.. ca acuma nu imi mai cere aur si unelte, si imi cere marfuri din t3,,, inainte nu imi cerea marfuri t3 si nici aur... etc etc...

in alta ordine de idei.. o sa faca AUTObusu cateva zeci/sute de mii de puncte de pe urma turnirului... si o sa ajunga in top cu un oras de era V.... ceea ce nu va fi tare placut ochiului... are si turniru farmecul lui, dar farmecul jocului e evolutia. nu cred ca turniru o fost facut pentru a fi abuzat

un weekend cat mai productiv!
Eu am avut acum vreo 8-9 luni o pata pe turnir-dupa parerea mea erau mai costisitoare negocierile atunci,inainte de schimbarile survenite. Acum particip pt PC,vraji si pt ca imi place. Weekend frumos!

DeletedUser1133

Guest
Turnirul nu este competitiv si drept urmare nu este distractiv.. particip pentru PC si vraji. Ideea era simpla, din cauza ca turnirul este cum este, a devenit sec.. nu mai are "flacara" ca hai sa jucam sa vedem cine e activ cu adevarat, gen. De asta ziceam sa se faca turnirul egal pentru toti sau de ce nu, sa se faca turniruri pe capitole, cate capitole sunt.. atatea turniruri sa fie iar jucatorii sa fie impartiti fiecare la capitolul lui, si puncte sa fie date in functie de dificultatea turnirului.
Duminica frumoasa si voua! (ca sambata se munceste :)))))) )

DeletedUser1021

Guest
poi la elixire imi mai tre vro 60... tin sa precizez ca joc din mai doar :)) deci putine turniruri am prins pe marfurile mele. dar totul merge spre bine. daca n-am vedea cine ce o facut la turnir ar fi si mai bine. asa, e confidential tot... cat ai facut, ce ai primit, cat ai dat... sa nu mai vad pe toti "interlopii" cum fac puncte jongland cu sistemul. mi s-o acrit pana-n ... multe de chestiile de genul. dar ma rog, am putea sa discutam si alte chestii mult mai constructive decat asta... ca macar asa ne mai si cunoastem si vedem ce hram purtam. :)))

DeletedUser1133

Guest
poi la elixire imi mai tre vro 60... tin sa precizez ca joc din mai doar :)) deci putine turniruri am prins pe marfurile mele. dar totul merge spre bine. daca n-am vedea cine ce o facut la turnir ar fi si mai bine. asa, e confidential tot... cat ai facut, ce ai primit, cat ai dat... sa nu mai vad pe toti "interlopii" cum fac puncte jongland cu sistemul. mi s-o acrit pana-n ... multe de chestiile de genul. dar ma rog, am putea sa discutam si alte chestii mult mai constructive decat asta... ca macar asa ne mai si cunoastem si vedem ce hram purtam. :)))

Corect, si problema nu se rezolva, devine mai mare. Exemplu, pe langa busu, saptamana asta a intrat in top 10 si MercifulLegolas, si e la capitolul 3 sau 4.. nu e greu de vazut, analizezi ce are pe oras. Si usor, usor.. o sa vedem doar jucatori de capitol 3-4 in "top", ca nici nu poti sa-i spui top fara sa-ti vina sa razi cat de ridicola e situatia. :))))))))))))))

DeletedUser1021

Guest
sa fie sanatosi :)) eu am decis sa-mi vad de orasul meu deoarece dupa cum ai observat si tu, topul turnirului e absolut irelevant. daca o sa vreau si eu succesela turniruri, imi mai fac un cont si trag pe el 4-5 luni la turnir, fac 20k puncte numa de acolo si intru in top 2000 cu un oras de toata jena :)) ceea ce nu imi doresc. ma joc de placere... performanta fara prea mult timp dedicat si implicit bani, nu poti sa faci... mi-am demonstrat-o de atatea ori

DeletedUser1090

Guest
sa fie sanatosi :)) eu am decis sa-mi vad de orasul meu deoarece dupa cum ai observat si tu, topul turnirului e absolut irelevant. daca o sa vreau si eu succesela turniruri, imi mai fac un cont si trag pe el 4-5 luni la turnir, fac 20k puncte numa de acolo si intru in top 2000 cu un oras de toata jena :)) ceea ce nu imi doresc. ma joc de placere... performanta fara prea mult timp dedicat si implicit bani, nu poti sa faci... mi-am demonstrat-o de atatea ori
Si eu sunt de aceeasi parere..in primul rand este nevoie de mult timp dar cred ca multi am ales acest joc pt momentele libere si scopul este sa ne simtim bine,nu?

ciryl75

Apprentice
e imposibil de luptat demuult nu e asta mai special. daca nici negocieri nu am cu ce face asta e. joaca aia care or avea cu ce negocia. provincii nu, turnir nu, constructiile termin acusi spatiu, apoi mai vad daca mai ce juca si daca nu, imi caut alt joc nu ma mai stresez din cauza astuia.

DeletedUser221

Guest
Buna ziua,
Revin si eu cu un mesaj catre dezvoltatori.
Ati facut luptele de tot r...l. Stau si ma intreb de ce trebuie sa am cazarme in oras pentru ca in loculul lor ar incapea mai multe fabrici si sa bag totul la negociere. Dar cred ca asa am sa si fac pentru ca de luptat nici pe manual nu poti daramite sa mai dai si pe automat. Decat sa bagi unelte in trupe mai bine bagi in marfuri.
Bravo dezvoltatorilor, ati dat cu mucii in faslole. La mai mare dragilor si o sa mai aveti playeri la sfantul asteapta.

DeletedUser1133

Guest
Buna ziua,
Revin si eu cu un mesaj catre dezvoltatori.
Ati facut luptele de tot r...l. Stau si ma intreb de ce trebuie sa am cazarme in oras pentru ca in loculul lor ar incapea mai multe fabrici si sa bag totul la negociere. Dar cred ca asa am sa si fac pentru ca de luptat nici pe manual nu poti daramite sa mai dai si pe automat. Decat sa bagi unelte in trupe mai bine bagi in marfuri.
Bravo dezvoltatorilor, ati dat cu mucii in faslole. La mai mare dragilor si o sa mai aveti playeri la sfantul asteapta.

In sfarsit a ajuns si in Vaslui mesajul. :D GLUMESC!!!,

Da.. e relativ nasol cu cazarma, cinstit ar fi sa avem capacitatea de a o darama daca dorim, in acest fel fiecare ar putea face dupa cum crede de cuviinta.

DeletedUser1476

Guest
Eu joc de vreo doua luni, in turnir de abia trec de prima etapa, apoi, gata, luptele pentru noi provincii sint tot mai grele iar armatele mele, tot mai jenante in fata diversitatii si complexitatii adversarilor, resurse nu am niciodata suficiente, asa incit uneori ramin blocat zile in sir aruncind puncte de cunoastere in dreapta si in stinga, doar ca sa nu se piarda complet.
Scopul este evident: sa te determine sa cumperi diamante.
Asa ca nu mi-e greu sa ma vad renuntind curind la aceasta bataie de cap.

DeletedUser1133

Guest
Eu joc de vreo doua luni, in turnir de abia trec de prima etapa, apoi, gata, luptele pentru noi provincii sint tot mai grele iar armatele mele, tot mai jenante in fata diversitatii si complexitatii adversarilor, resurse nu am niciodata suficiente, asa incit uneori ramin blocat zile in sir aruncind puncte de cunoastere in dreapta si in stinga, doar ca sa nu se piarda complet.

Ok, unde sa incepem.. ai spor la otel, pergamente si elixir, orice altceva e inutil in cazul tau, foloseste negustorul pentru a face negot cu alte tipuri de resurse. Baza de instruire e varza la nivelul tau, mai bine cresti cazarma la nivelul maxim posibil si mai pui niste depozite sau le cresti pe cele pe care le ai deja.
Cultura schimb-o in permanenta cu ceva cercetat nou, ai o groaza de vechituri care iti ocupa loc de aiurea pe oras.
Aseaza orasul cat mai eficient posibil, astfel incat sa nu ai locuri libere si fara prea multe drumuri inutile. Ai facut-o de oaie pe langa ateliere pe acolo.
Pentru turnir daca nu stii ce sa folosesti, daca stii o boaba de engleza poti intra pe gamersgemsofknowledge si inveti acolo, sau pe wiki, dar desi e util, este insuficient, mai degraba ggok foloseste. Sa scriu eu aici ce trebuie sa faci, incep un roman, nu are rost.
Cladiri tine cat mai putine posibil, exemplu: 3 depozite mari in loc de 10 mici, 3 fabrici mari in loc de 10 mici.. etc. La fabrici, din nou, pune doar din cele enumerate mai sus la care ai spor, cu cat faci mai multe relicve la ele cu atat creste sporul si culegi mai mult.
Spui ca ramai blocat, la ce?, ai abisul auriu, ai unde ingropa PC-urile si acuma ma uit la tine pe oras si nu ai dat nimic la construit.. si poti construi la greu. Deci?, cine te tine pe loc?
Ca ultima idee, ai dreptate, daca nu iti place, renunti.. de asta exista tot felul de tipuri de jocuri, daca asta nu te atrage nu-i capat de lume.
Numai bine!

DeletedUser1476

Guest
Multumec pentru efortul de a scrie un raspuns atit de lung!
Poti face negot daca ai cu cine; vecinii mei sint mai toti morti, celorlalti, in mare lor majoritate, nu le pasa de ce se intimpla in jur.
Orasul este eficientizat dupa posibilitati. Nu le poti regrupa pe toate daca nu ai spatiu de manevra.
Nu poti sa ai cladiri de nivel mare daca nu ai resurse ca sa le cercetezi. Iar resurse nu am niciodata.
Abisul exista doar de putin timp, cam de cind am reusit sa prind si altceva decit dubluri si tripluri la relicve! Pina la el, punctele de cunoastere erau realmente irosite. Dupa o vreme am observat ca le pot baga in cladirile unor vecini si asa am facut, dar spre beneficiul lor, nu si al meu. Nu-i putin lucru nici atit, e bine sa fii generos, dar parca nu e destul.
Nu vad ce as mai putea construi. Pentru tot ceea ce nu se vede mi se cer diamante.
In plus, nici loc nu as avea.
Probabil ca voi renunta, cum spui; ii mai dau o sansa ducindu-ma la adresa indicata. Ma descurc eu cumva cu engleza lor!

DeletedUser1090

Guest
Daca urmezi sfaturile lui we 2 vei avea de castigat-vei fi mai eficient si evolutia mai rapida
Am in fratie exemple de jucatori de 2 luni care participa la turnir 5 runde,fara a fi " sustinuti"
Daca iti place jocul ....se poate
Daca nu...nu are rost
Enjoy!

Sus