DeletedUser1090
Guest
Stii ceva? Nu cred ca te-am JICNIT cu nimic deci ar fi politicos sa faci la fel ....si poti sa joci fara cazarma...adica sa nu faci armata,etc-la asta ma refeream. Spor si distractie la joc!
Stii ceva? Nu cred ca te-am JICNIT cu nimic deci ar fi politicos sa faci la fel ....si poti sa joci fara cazarma...adica sa nu faci armata,etc-la asta ma refeream. Spor si distractie la joc!
Iti uraez multa bafta!sa ajung la 500 relicve din fiecare
Eu am avut acum vreo 8-9 luni o pata pe turnir-dupa parerea mea erau mai costisitoare negocierile atunci,inainte de schimbarile survenite. Acum particip pt PC,vraji si pt ca imi place. Weekend frumos!nu trebuie sa va agitati acuma unul pe celalalt.. daca tot sunteti nervosi, canalizati-va furia spre ceva mai constructiv...
asa e romanul, mereu gaseste cum sa ocoleasca sistemul.. nu stiu de e ne mai plangem )) eu particip ca sa ajut fratia... sa luam cufere. si implicit sa ajung la 500 relicve din fiecare, ceea ce nu mai am asa mult... am si eu vro 150 puncte luate de la turnire, dar atunci eram in era mai mica si am tras de mi-o sarit ochii... ca mananca o gramada de resurse.
cum zicea si We2, nu mananca asa multe in erele mici, dar daca stai sa analizezi, mananca cam proportional cu era in care esti, cu diferentele de rigoare la negocieri.. ca acuma nu imi mai cere aur si unelte, si imi cere marfuri din t3,,, inainte nu imi cerea marfuri t3 si nici aur... etc etc...
in alta ordine de idei.. o sa faca AUTObusu cateva zeci/sute de mii de puncte de pe urma turnirului... si o sa ajunga in top cu un oras de era V.... ceea ce nu va fi tare placut ochiului... are si turniru farmecul lui, dar farmecul jocului e evolutia. nu cred ca turniru o fost facut pentru a fi abuzat
un weekend cat mai productiv!
poi la elixire imi mai tre vro 60... tin sa precizez ca joc din mai doar ) deci putine turniruri am prins pe marfurile mele. dar totul merge spre bine. daca n-am vedea cine ce o facut la turnir ar fi si mai bine. asa, e confidential tot... cat ai facut, ce ai primit, cat ai dat... sa nu mai vad pe toti "interlopii" cum fac puncte jongland cu sistemul. mi s-o acrit pana-n ... multe de chestiile de genul. dar ma rog, am putea sa discutam si alte chestii mult mai constructive decat asta... ca macar asa ne mai si cunoastem si vedem ce hram purtam. ))
Si eu sunt de aceeasi parere..in primul rand este nevoie de mult timp dar cred ca multi am ales acest joc pt momentele libere si scopul este sa ne simtim bine,nu?sa fie sanatosi ) eu am decis sa-mi vad de orasul meu deoarece dupa cum ai observat si tu, topul turnirului e absolut irelevant. daca o sa vreau si eu succesela turniruri, imi mai fac un cont si trag pe el 4-5 luni la turnir, fac 20k puncte numa de acolo si intru in top 2000 cu un oras de toata jena ) ceea ce nu imi doresc. ma joc de placere... performanta fara prea mult timp dedicat si implicit bani, nu poti sa faci... mi-am demonstrat-o de atatea ori
Ai dreptate este mai greu ca cel de data trecuta care s-a desfasurat la aceeasi relicva.Mi se pare mie sau turnirul asta e foarte greu spre imposibil... ?!
Buna ziua,
Revin si eu cu un mesaj catre dezvoltatori.
Ati facut luptele de tot r...l. Stau si ma intreb de ce trebuie sa am cazarme in oras pentru ca in loculul lor ar incapea mai multe fabrici si sa bag totul la negociere. Dar cred ca asa am sa si fac pentru ca de luptat nici pe manual nu poti daramite sa mai dai si pe automat. Decat sa bagi unelte in trupe mai bine bagi in marfuri.
Bravo dezvoltatorilor, ati dat cu mucii in faslole. La mai mare dragilor si o sa mai aveti playeri la sfantul asteapta.
Eu joc de vreo doua luni, in turnir de abia trec de prima etapa, apoi, gata, luptele pentru noi provincii sint tot mai grele iar armatele mele, tot mai jenante in fata diversitatii si complexitatii adversarilor, resurse nu am niciodata suficiente, asa incit uneori ramin blocat zile in sir aruncind puncte de cunoastere in dreapta si in stinga, doar ca sa nu se piarda complet.
Scopul este evident: sa te determine sa cumperi diamante.
Asa ca nu mi-e greu sa ma vad renuntind curind la aceasta bataie de cap.
Daca urmezi sfaturile lui we 2 vei avea de castigat-vei fi mai eficient si evolutia mai rapidaEu joc de vreo doua luni, in turnir de abia trec de prima etapa, apoi, gata, luptele pentru noi provincii sint tot mai grele iar armatele mele, tot mai jenante in fata diversitatii si complexitatii adversarilor, resurse nu am niciodata suficiente, asa incit uneori ramin blocat zile in sir aruncind puncte de cunoastere in dreapta si in stinga, doar ca sa nu se piarda complet.
Scopul este evident: sa te determine sa cumperi diamante.
Asa ca nu mi-e greu sa ma vad renuntind curind la aceasta bataie de cap.