• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Lupte in turnir imposibile

• Autor subiect Autor subiect DeletedUser821
  • Data de început Data de început
Uite ca exista si jucatori care cunosc despre ce este vorba,si chiar a avut rabdarea de a va re explica....pentru ca daca cautati gasiti aceste informatii
Sa aveti grija ca aceste lupte nu se joaca ca si Shooter-ele...doar dai click-uri rapide pana faci ruptura de muschi la deget....si mai bagi si cheat-uri de full gloante etc :-)))))

in alta ordine de idei un turnir dezastruos pentru elfi atat cat am putut eu sa imi dau seama.am remarcat ca atunci cand anunta o mica modificare parca schimba complet tot sistemul de lupta.

Ai mare dreptate. Ca elf la nivelul 3 stele deja mi se pare greu. Modificarea adusa si anume ca unitatile de nivel 3 au acelasi dmg si vitalitate ca cele de nivel 2 mi se pare sincer o prostie.

Va place sau nu, cu un calcul eronat, Benelly a atras atentia asupra unei erori, a unui dezechilibru grav in luptele din turnir, pe care moderatorii forumului ar trebui sa-l semnaleze dezvoltatorilor, si toti jucatorii sa o constientizeze.
1. Este necesar accesul egal pentru toti jucatorii la turnir. Dar facand asta doar prin "intarirea" optiunii de negociere, in opinia mea, este o greseala (nu voi detalia)
2. Turnirul a fost lansat cu adversari relativ slabi, care puteau fi batuti usor, cu pierderi minime pe manual si pierderi rezonabile pe automat, asa ca optiunea de lupta automat era "la moda". Ca sa mai echilibreze luptele, sa mai reduca din optiunea de automat, au introdus divizii mai mari de adversari, pentru a mari gradul de dificultate, si au ajuns dupa lungi discutii cu jucatorii la : 85%, 100%, 115%, 130%, 145%, 180%.
3. Acum, cand au implementat aceasta negociere, au intarit mult adversarii, si ca si cum nu ar fi fost suficient, i-au invatat si arte martiale (acel faimos AI) pastrand procentele anterioare de dificultate. S-a ajuns la pierderi aberante, si ma refer la lupta pe manual, de cea pe automat nu mai vorbesc.
4. Si acum, de parca nu ar fi fost totul cu susul in jos pe lupte, vine si cireasa : nu se respecta procentele, si este adevarat. Folosind metoda de calcul data de moderatori, am obtinut urmatoarele rezultate la turnirul actual :
  • provincia 14 nivel 1 (85%)
    • sector 5 divizii -- 85%
    • sector 4 divizii -- 81.6%
    • sector 6 divizii -- 88.8%
    • sector 8 divizii -- 96.7%
  • provincia 13 nivel 3 (115%)
    • sector 5 divizii -- 115%
    • sector 6 divizii -- 120%
    • sector 7 divizii -- 125.6%
    • secyor 8 divizii -- 130.7%
  • provincia 10 nivel 4 (130%)
    • sector 4 divizii -- 124.8%
    • sector 6 divizii -- 135.7%
    • sector 6 divizii -- 135.7%
    • sector 7 divizii -- 142%
Deci, cine cu cine se lupta ? Au dat muschi si inteligenta adversarilor, care aveau avantajul marimii progresive a diviziei, iar noua ne-au lasat unitatile la acelasi nivel !!! Si colac peste pupaza ne mai si dezavantajeaza suplimentar prin inca un "mic" plus al numarului de adversari.

tezeu ti-a revenit glasul. Ultima oara erai pe dinafara. Uitati-va la primul print screen la marimea diviziilor. Asta am vrut eu sa scot in evidenta. Nu m-am legat de proportiile armatelor acum, ca suntem oarecum in avantaj. Al 2-lea print screen l-am postat ca sa fiu corect si sa arat si armatele. Dar daca tineti cu tot dinadinsul sa va demonstrez ca la multe lupte suntem in dezavantaj o sa ma apuc sa fac printscreenuri numai cu armatele care nu respecta proportia. Dar se pare ca unii dintre voi va place sa vorbiti mult prost si fara rost inainte de a calcula. Faceti si voi clacule si o sa vedeti ca nu se respecta. Dar voi revenii imediat cu dovezile.

Benelly si Lelia au perfecta dreptate.
Eu (sunt ELF) nu voi mai intra in detalii, dar daca pana acum luptam la cca 8 provincii pana la ultima steluta, acum nici nu mai incerc sa lupt la a patra steluta, in primul rand din cauza pierderilor imense (un mic exemplu: Granite Golemii mei (nivel 3) deabia fac fata impotriva Orcilor Dezertori (nivel 1), iar daca mai au si cativa Stareti (nivel 1) lupta nu ami are sens).
Singurul lucru bun in urma "desfiintarii" Turnirului este ca voi nface econonie de resurse deoarece voi antrena mai putine unitati sau deloc!
Cum resursele le pastrez pentru negociera in provincii nici nu se pune problema sa negociez in turnir.

Apropo nu va mai obositi sa "montati" trupe adverse in provincii deoarece nu cred ca lupta nimeni. Puneti direct resursele de negociere si economisiti memorie video!

De acord cu Ulise. Peste 3 stelute, ca elf, nu mai merita. Golemii de nivel 3 sunt varza. Se misca calatorii cetii de abia ii vad.

mai lupta careva in afara de admini, si sa obtina si victorii? da sa nu fie doar supravietuiri de juma de divizie sau 1-2 soldati din 5 divizii. eu am renuntat la lupte de vre-o 4 luni. nu are nici un rost. trupele au ajuns inutile la ce intalnesc in provincii sau turniruri. deocamdata adun resurse si inaintez foarte greu in cercetare(spatiu nu mai am sa construiesc ceva) daca nu mai am ce juca cred ca il las balta vre-un an 2 sau de tot.

O miscare buna din partea Elvenar ar fi sa modifice un pic scriptul ca sa putem sterge cazarma, sa mute productia de orci de pe depozitul de arme pe ceva cladiri culturale sa putem scapa si de depozite si sa ne ofere capacitatea de a sari peste misiuni, la cea principala, nu cea secundara, ca daca ajungi la ceva gen "fa 500 de trupe" sa poti da refuza, sa nu te blochezi, si bineinteles, sa faca turnirul identic ca cerinte pentru fiecare jucator, imparteala pe capitole e cea mai mare prosteala care exista pe jocul asta.
Sunt "jucatori" mici, bubuiti de resurse de pe conturile lor mari (daca pe bune crezi ca joaca sotia/sotul/mama/varul, esti cel mai pr#st din curtea scolii) care fac de 3 ori mai multe puncte decat poate un jucator mare, si le fac de 20 de ori mai ieftin.
Din moment dat ce armata a devenit atat de inutila, pacat to tona de populatie bagata in cazarma si depozite, mai bine faceam fabrici.

luati pe "busu" de exemplu. tipu ala are cam 20k puncte numa din turnire. ceea ce la ce nivel are orasul, i-ar fi imposibil sa iasa in top 10, la cate resurse are nevoie.... da' ma rog. nimeni nu zice nimic

luati pe "busu" de exemplu. tipu ala are cam 20k puncte numa din turnire. ceea ce la ce nivel are orasul, i-ar fi imposibil sa iasa in top 10, la cate resurse are nevoie.... da' ma rog. nimeni nu zice nimic
Nu cred ca e chiar asa...daca investeste niste diamante....e posibil

Nu cred ca e chiar asa...daca investeste niste diamante....e posibil

Nu cred ca baga nimic la turnir, e la capitolul 4 sau 5 si e foarte ieftin, daca e bubuit de pe un cont mare la fiecare turnir, ia pe foarte multi jucatori de top care se chinuie sa faca niste puncte, si cand spun bubuit nu ma refer la mare lucru, 100k resurse la nivelul lui teoretic ar fi arhisuficient.
Eu ma uit la mine in fratie si comparam preturile cu un coleg, el este deocamdata la gnomi si eu abia am trecut la orci si e peste dublu mai scump cum am calculat noi de la gnomi la orci, posibil triplu.
De asta si spuneam.. cea mai buna solutie este sa se faca turnirul identic pentru toti si o sa dispara conturile mici de acest fel create anume pentru turnir si nimic altceva.

Nu cred ca baga nimic la turnir, e la capitolul 4 sau 5 si e foarte ieftin, daca e bubuit de pe un cont mare la fiecare turnir, ia pe foarte multi jucatori de top care se chinuie sa faca niste puncte, si cand spun bubuit nu ma refer la mare lucru, 100k resurse la nivelul lui teoretic ar fi arhisuficient.
Eu ma uit la mine in fratie si comparam preturile cu un coleg, el este deocamdata la gnomi si eu abia am trecut la orci si e peste dublu mai scump cum am calculat noi de la gnomi la orci, posibil triplu.
De asta si spuneam.. cea mai buna solutie este sa se faca turnirul identic pentru toti si o sa dispara conturile mici de acest fel create anume pentru turnir si nimic altceva.
Totusi...ai fost printre primii 5 la finalul unui turnir? eu da...si cu diamante si fara

Foarte dragut!

Extrem de dragut!! Nu am 5 ani, e clar ca buna ziua ca incerci sa duci discutia in alta parte pentru a o evita, astea fiind spune mai mult ca sigur ai niste interese de aparat.
Dar stai linistit, daca nu se rezolva treaba cu turnirul, nu dureaza mult si nu o sa mai vezi nici un jucator mare in top 100.. ca nu-i nimanui greu sa faca un cont secund si sa-i dea resurse. In 2-3 luni o sa vezi in top 100 la turnir, doar jucatori de 15k-20k... SI ASTA E CU ADEVARAT PENIBIL. :) Daca traiai cu impresia ca te-am jicnit pe tine cu ceva, te inseli.
Problema e in felul urmator.. ori se rezolva turnirul.. ori o sa vezi DOAR conturi mici in top.. SIMPLU

O miscare buna din partea Elvenar ar fi sa modifice un pic scriptul ca sa putem sterge cazarma, sa mute productia de orci de pe depozitul de arme pe ceva cladiri culturale sa putem scapa si de depozite si sa ne ofere capacitatea de a sari peste misiuni, la cea principala, nu cea secundara, ca daca ajungi la ceva gen "fa 500 de trupe" sa poti da refuza, sa nu te blochezi, si bineinteles, sa faca turnirul identic ca cerinte pentru fiecare jucator, imparteala pe capitole e cea mai mare prosteala care exista pe jocul asta.
Sunt "jucatori" mici, bubuiti de resurse de pe conturile lor mari (daca pe bune crezi ca joaca sotia/sotul/mama/varul, esti cel mai pr#st din curtea scolii) care fac de 3 ori mai multe puncte decat poate un jucator mare, si le fac de 20 de ori mai ieftin.
Din moment dat ce armata a devenit atat de inutila, pacat to tona de populatie bagata in cazarma si depozite, mai bine faceam fabrici.
Atunci ce te retine sa renunti la ca
Extrem de dragut!! Nu am 5 ani, e clar ca buna ziua ca incerci sa duci discutia in alta parte pentru a o evita, astea fiind spune mai mult ca sigur ai niste interese de aparat.
Dar stai linistit, daca nu se rezolva treaba cu turnirul, nu dureaza mult si nu o sa mai vezi nici un jucator mare in top 100.. ca nu-i nimanui greu sa faca un cont secund si sa-i dea resurse. In 2-3 luni o sa vezi in top 100 la turnir, doar jucatori de 15k-20k... SI ASTA E CU ADEVARAT PENIBIL. :) Daca traiai cu impresia ca te-am jicnit pe tine cu ceva, te inseli.
Problema e in felul urmator.. ori se rezolva turnirul.. ori o sa vezi DOAR conturi mici in top.. SIMPLU
Ma flatezi! Urmeaza sa imi spui ca fac parte din teoria conspiratiei!:rolleyes:

Atunci ce te retine sa renunti la ca

Ma flatezi! Urmeaza sa imi spui ca fac parte din teoria conspiratiei!:rolleyes:

Cazarma nu o poti sterge, cum ai ajuns la punctele alea fara sa stii.. sau poate faceai o gluma si nu m-am prins?
Din nou, o dai total pe langa, eviti subiectul. Nu faci parte din nici o conspiratie, ca nu te duc neuronii pana acolo, dar pot spune cu siguranta ca faci parte din problema.
Si cu asta cam atat.. ca daca n-ai cu cine, nu are rost sa te complici, pari genul de om "odihnit", banuiesc ca ne vedem in 2-3 luni pe joc si vedem jucatori de 20k-30k cum umple top 100 turnir. :)))))))))

Apropo, busu are 29k puncte, restul le are din turnir, duyku e pe locul 4 si nu-l ia.. asa ceva??!, iti strica tot cheful sa mai participi!

Înapoi
Sus