• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Lupte in turnir imposibile

• Autor subiect Autor subiect DeletedUser821
  • Data de început Data de început
Offff.... în ce s-a transformat un joc de construit orașe ....

Și eu am jucat mult timp jocuri cu lupte (PVP) care m-au exasperat (nopți nedormite și nervi când lipseai de pe cont 4-5 ore în care erai ruinat)...
Și m-am bucurat enorm când am găsit Elvenarul. Știu, aș fi putut alege orice joc de pe facebook, în care să plantez sau să caut piese ascunse.... dar eu am vrut totuși un joc de strategie (dar nu militară), ci una creatoare, un joc care să mă destindă, la care să nu mă gândesc cu teama că în 8-9 ore de muncă mi se duce tot contul de râpă...
O să spuneți că dacă nu vreau să lupt, să nu lupt... că se poate juca și fără lupte... fals! Sunt misiuni care cer lupte în provincii, este turnirul pe care dacă nu poți să-l finalizezi, nu obții planul (evident, se poate înlocui cu diamante)... de ce nu se poate obține planul și în altă manieră?

Dar, constat că pe măsură ce avansează, jocul devine tot mai militarizat
:(
Nici nu vreau să mă gândesc la momentul în care vor apărea lupte între jucători.
Sper din tot sufletul să nu se întâmple asta.

Eu am plecat din FOE din cauza luptelor intre jucători. Inițial am venit aici pentru construit, eram obișnuită cu turnirul si luptele de dincolo si am zis ca puține lupte nu strică, dar acum am plecat din frăția unde m-am simțit cel mai bine din cauza turnirului. Cred că mă las dacă se introduc luptele intre jucători.

Jocul nu e construit pentru lupte intre jucatori, si nici macar intre aliante, poti construi si juca lejer fara turnir si fara alte dureri de cap. Ca ni s-a dat o oportunitate de dezvoltare si in sensul asta, asta e o alta poveste. Pana la urma, fiecare alege cum il joaca ! Oricum, o competitie este, atat intre jucatori cat si intre aliante, insa si asta e o alta poveste !

Ei bine, inca putin si o sa-mi da-ti dreptate cu luptele din turnir. S-au facut actualizari la greu, astfel incat pana intram in noul capitol, luptele deja sa devina foarte grele, iar steluta 6 imposibil de atins in provincii mai mari. :)

Nici eu nu prea inteleg ce vor dezvoltatorii de la noi. Cred ca ne tot impulsioneaza sa ne lasam de joc. E bataie de joc cu modificarile facute la trupe. Chiar nu pot sa inteleg cum o dansatoare cu sabia inamica(125 de unitati) a reusit sa-mi distruga 17 paladini nivel 3. Nu inteleg de ce driadele mele de nivel 2 nu riposteaza si cele inamice riposteaza. Au facut luptele astea de tot rahatul. Nu inteleg cum provincia nr 7 este mult mai usoara de cucerit decat provinciile 3, 4, 5(in cadrul acestui turnir).
Stimati dezvoltatori daca nu vreti sa oferiti premiile din turnire nu va bateti joc de jucatori. Ori micsorati premiile ori eliminati turnirul. Care este pricipiul pe care il aplicati in dezvoltarea jocului? Facandu-l imposibil? Nu credeti ca jocul este facut ca un mijloc de relexare nu un mijloc de stres in plus? Chiar si orele la care se deblocheaza provinciile cucerite sunt puse aiurea. Nu era suficient sa puneti deblocarea la 12 ore nu la 16? Cati jucatori sunt cei care au bagat diamante pt deblocarea provinciilor mai devreme? Voi nu va ganditi decat la bani?
Va mai repet inca o data. Veti castiga mult mai multi bani daca ieftiniti diamantele si costurile jocului. Dar aceasta este o alta discutie care nu isi are locul aici.
Oricum sunt dezgustat de fiecare data cand anuntati ca se fac imbunatatiri la joc. De fiecare data 90% din @imbunatatiri@ au fost de toata jena si idioate.

Cu siguranta noua varianta de turnir, v-a fi mai usoara decat ce-a prezenta !

Nu sunt sigur de asta, dar sunt sigur ca premiile vor fi (sunt deja deoarece eu joc si pe beta) mai putine si neatractive!
Pai la ce va mai asteptati?:) La ceva bun din partea lor? Nici o grija ca ei tot cum le duce capul fac. Stam si scriem ca prostii aici pe forum si ne pierdem timpul si ei dau ignor total. Au fost multe sugestii bune date de jucatori. Cate s-au implemntat? Niciuna, asa ca din punctul meu de vedere toti jucatorii nici nu ar mai trebui sa intre pe forum. Sa fie pustiu pe aici.

Sper ca domnii moderatori sa transmita parerile noastre catre dezvoltatori. Din punctul meu de vedere turnirul a ajuns un fel de rah..t cu ochi. Am terminat cu turnirul. Nu ma mai zbat ca pana acum. Fac 5000 de puncte atat cat imi permite armata si restul pot sa si-l bage in dos.

Eu astept să văd cum va fi noua variantă de turnir, cea care se anunţă. Sunt curioasă şi ce premii va oferi. Mie punctele care se oferă în turnir mi se par neechitabile: scad din 50 în 50 iar apoi din 10 în 10 până la 50, doar de acolo scad cu câte un punct. Cei care au tras şi au făcut peste 10.000 de puncte pot să nu primească nici un punct în clasament cu toate că şi efortul lor e mare, armată uneori şi resurse serioase. Să nu mai zic de timpul pierdut. Iar dacă eşti într-o frăţie unde sunt doar câţiva care luptă să vezi ce premii penibile primeşti la final. Dacă s-ar lua mai multe puncte în clasament (nu doar primii 100 de jucători) eu zic că am fi mai determinaţi să luptăm.

MESAJ CATRE DEZVOLTATORI!
Mai n............lor voi cu cine ati facut matematica? Cu femeia de serviciu?
Am sa detaliez mai jos cum ne fura acesti dezvoltatori. E un exemplu real si se intampla des in cazul luptelor de la turnir:
Descriere: Lupta provincia 10 level 3(unde efectivele ar trebui sa fie la fel cu ale tale). Armata provincie: 3 sloturi cu 702 caini fiorosi de niv 3, 2 sloturi cu 117 obuzieri dementi niv 3 si 1 slot cu 175 fermecatoare diabolica niv 3. Sunt 6 sloturi ocupate. Hai sa le reducem la 5 sloturi, cate avem si noi. Ar veni asa: 2 sloturi cu 1053 caini de niv. 3, 2 sloturi cu 117 obuzieri dementi niv 3 si 1 slot cu 175 fermecatoare diabolica niv 3. Sa spunem ca bagam in lupta acelasi tip de armata ca sa putem compara. Noi putem pune asa: 2 sloturi cu 701 cerberi, 2 sloturi cu 116 motari, si 1 slot cu 175 de magi. Concluzie: Matematica dezvoltatorilor este cam asa 1053 de caini = 701 cerberi, 117 obuzieri dementi = 116 mortari si 175 fermecatoare = 175 de magi(aici au nimerit:)). Acesta a fost un singur exemplu dar ele pot continua. Asta inteleg ei prin corectitudine si respect fata de noi, jucatorii.
Deja mie scarba.

MESAJ CATRE DEZVOLTATORI!
Mai n............lor voi cu cine ati facut matematica? Cu femeia de serviciu?
Am sa detaliez mai jos cum ne fura acesti dezvoltatori. E un exemplu real si se intampla des in cazul luptelor de la turnir:
Descriere: Lupta provincia 10 level 3(unde efectivele ar trebui sa fie la fel cu ale tale). Armata provincie: 3 sloturi cu 702 caini fiorosi de niv 3, 2 sloturi cu 117 obuzieri dementi niv 3 si 1 slot cu 175 fermecatoare diabolica niv 3. Sunt 6 sloturi ocupate. Hai sa le reducem la 5 sloturi, cate avem si noi. Ar veni asa: 2 sloturi cu 1053 caini de niv. 3, 2 sloturi cu 117 obuzieri dementi niv 3 si 1 slot cu 175 fermecatoare diabolica niv 3. Sa spunem ca bagam in lupta acelasi tip de armata ca sa putem compara. Noi putem pune asa: 2 sloturi cu 701 cerberi, 2 sloturi cu 116 motari, si 1 slot cu 175 de magi. Concluzie: Matematica dezvoltatorilor este cam asa 1053 de caini = 701 cerberi, 117 obuzieri dementi = 116 mortari si 175 fermecatoare = 175 de magi(aici au nimerit:)). Acesta a fost un singur exemplu dar ele pot continua. Asta inteleg ei prin corectitudine si respect fata de noi, jucatorii.
Deja mie scarba.

• Nivelul 1 al turnirului (0 stele): acum divizia inamicilor este 85% din divizia ta (înainte: 80%)​
  • Nivelul 2 al turnirului (1 stea): acum divizia inamicilor este 100% din divizia ta (rămâne neschimbată)​
  • Nivelul 3 al turnirului (2 stele): acum divizia inamicilor este 115% din divizia ta (înainte: 120%)​
  • Nivelul 4 al turnirului (3 stele): acum divizia inamicilor este 130% din divizia ta (înainte: 140%)Nivelul 5 al turnirului (4 stele): acum divizia inamicilor este 145% din divizia ta (înainte: 160%)​
  • Nivelul 6 al turnirului (5 stele): acum divizia inamicilor este 160% din divizia ta (înainte: 180%)​

Si ti se pare tie, dupa matematica ta ca 1053 de caini reprezinta 115% din 702 cerberi? trebuiau sa fie 807 caini nu 1053
O proportie corecta era 2 sloturi cu cate 807 caini, 2 sloturi cu cate 134 de obuzieri dementi si un slot cu 201 fermecatoare. Dar putem face si un total sa vedem ce iese: 2515 unitati inamice si 1809 unitatile tale. 115% din 1809 este aproximativ 272. 1809+272=2081 unitati inamice care ar fi trebuit sa fie. Dar dupa matematica dumitale 2515 = 2081. Trasi in piept cu aproape 500 de unitati in plus. Chiar daca am gresit cand am spus ca unitatile inamice trebuie sa fie cu 1oo% cu ale mele, nici cu 115% nu iese. Daca taceai filozof ramaneai!.

Înapoi
Sus