• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Lupte in turnir imposibile

• Autor subiect DeletedUser821
  • Data de început

DeletedUser821

Guest
Nu stiu ce au facut dezvoltatorii, saptamana aceasta, insa e mai mult decat o bataie de joc. Sunt cate 2-3 lupte in provinciile de la 8 in sus, pentru 5 stele imposibile.
Am inteles ca ati schimbat armatele, am inteles ca ati schimbat negustorul, am inteles ca nu avem cum sa mai luptam in provincii, pt ca vezi doamne, multi am avansat prea repede, da cu turnirul ce-ati avut frate, de v-ati batut joc si de asta???
Daca nici in turnir nu mai pot lupta (pentru ca materiale sa negociez nu o sa am in veci) sa nu ma plictisesc pe jocul asta, deja mai mult decat stupid, atunci n-am alta solutie decat sa renunt la el, atata vreme ca in loc sa ma simt bine si sa ma distrez, ma stresez la maxim !!!!!
Sa-mi spuneti voi cu ce sa lupt ca om in fata inamicului asta, la mine driadele se vad doar in cifre:
http://prntscr.com/e9xwvp
Nu fac fatza cu nici o combinatie, iar ca sa negociez nici nu se pune problema, numai matase imi trebuie 57k.

DeletedUser616

Guest
Draga Daniela,
Sa-mi spuneti voi cu ce sa lupt ca om in fata inamicului asta, la mine driadele se vad doar in cifre:
....nu au treaba cu asta dezvoltatorii, cu atat mai putin moderatorii, reseteaza flash playerul si s-a rezolvat ;)
Daca nici in turnir nu mai pot lupta....
, si aici te inseli, nu s-a modificat nimic la trupe fata de turneele anterioare, este doar problema ce fel de trupe ai bagat in lupta;)
P.S. a fost un turneu mai usor la oameni versus elfi (sacerdot vis-a-vis vrajitoare) ...dar asta e alta discutie

Concluzie : cred ca ce ai spus "a fost la nervi":mad: ...si probabil de asta nu a raspuns nimeni:D

DeletedUser821

Guest
nu s-a modificat nimic la trupe fata de turneele anterioare, este doar problema ce fel de trupe ai bagat in lupta
Daca tu ai impresia ca nu stiu sa aleg trupe , cel putin pt provincia 8 la 5 stele, te inseli amarnic. :D
Daca ai fi privit cu atentie imaginea, si ai fi avut oarecare experienta in turnir, ai fi descoperit ca cei 4 obuzieri, omorau absolut orice, pana sa ajunga cavalerii la tine. Magii nu aveau nici o sansa in formatie, deoarece erau rase imediat de driade, iar tunarii nu faceau fatza....asa ca, la nervi sau nu, n-am primit nici un sfat sa ma lumineze ! ;)
Pe de alta parte, n-am comentat ca nu vad driadele din cauza dezvoltatorilor, a fost doar o observatie la imaginea postata ca sa intelegeti ce reprezinta cifrele. :) Mai citeste o data textul, poate a doua oara o sa-l intelegi mai bine.

DeletedUser616

Guest
Daca pe beta se riposteaza si se face galagie la schimarile care ingreuneaza tot jocul, aici se tace si se inghite orice ! Macar o parere sa aveti dragi jucatori !
am raspuns pentru asta ..nu sa fac polemica, despre restul nu vreau sa comentez din respect pentru ceilalti care se uita pe forum!:eek:

PS....apropo cam in 90% din cazuri "lauda de sine nu miroase a bine":(

DeletedUser821

Guest
Avand in vedere efortul si mobilizarea pe care o avem in alianta cu totii, ba miroase foarte bine, a victorie !

DeletedUser823

Guest
este doar problema ce fel de trupe ai bagat in lupta;)
Scuze că mă bag şi eu în discuţie, dar nu mă pot abţine. Nu cred că Daniela nu ştie să aleagă trupe, am fost cu ea în frăţie şi participam şi eu la turnir mai conştincios. Am plecat din Wind of change pentru că turnirul devenise un factor de stres iar acolo trage toată lumea puternic. Am observat şi eu la ultimele două turniruri că e mai greu şi că orice combinaţii de trupe faci tot degeaba. Am spus eu că dacă devine o obişninţă să descizi toate cuferele se vor lua măsuri de către dezvoltatori.

DeletedUser821

Guest
Asa e Andra, tu stii destul de bine cum se lupta la noi ! Ne e dor de tine !!!! :)

DeletedUser616

Guest
Avand in vedere efortul si mobilizarea pe care o avem in alianta cu totii, ba miroase foarte bine, a victorie !
..ofofof Daniela , cum ma provoci, victoriile sunt in lumea reala - personale sau profesionale, aici in "lumea virtuala" sunt doar...iluzii, daca vrei sa te bucuri de iluzii -mult succes (nu tin de foame sau sete, zgandara neuronul)...:p
problema mea a fost ca ai dat o informatie falsa cu :
Am inteles ca ati schimbat armatele,
sunt aceleasi de aici :https://ro.forum.elvenar.com/index.php?threads/versiunea-1-18.670/
  • Nivelul 1 al turnirului (0 stele): acum divizia inamicilor este 85% din divizia ta (înainte: 80%)
  • Nivelul 2 al turnirului (1 stea): acum divizia inamicilor este 100% din divizia ta (rămâne neschimbată)
  • Nivelul 3 al turnirului (2 stele): acum divizia inamicilor este 115% din divizia ta (înainte: 120%)
  • Nivelul 4 al turnirului (3 stele): acum divizia inamicilor este 130% din divizia ta (înainte: 140%)
  • Nivelul 5 al turnirului (4 stele): acum divizia inamicilor este 145% din divizia ta (înainte: 160%)
  • Nivelul 6 al turnirului (5 stele): acum divizia inamicilor este 160% din divizia ta (înainte: 180%)

DeletedUser616

Guest
Nu stiu ce au facut dezvoltatorii, saptamana aceasta, insa e mai mult decat o bataie de joc.

Daca nici in turnir nu mai pot lupta (pentru ca materiale sa negociez nu o sa am in veci) sa nu ma plictisesc pe jocul asta, deja mai mult decat stupid, atunci n-am alta solutie decat sa renunt la el, atata vreme ca in loc sa ma simt bine si sa ma distrez, ma stresez la maxim !!!!!
.....am citit cu atentie inca odata textul cu atentie:cool:....si astea nu le-am inteles, daca poti si vrei explica-mi ce ai vrut sa zici:rolleyes:

DeletedUser821

Guest
Saptamana care tocmai a trecut, joi sau vineri, nu mai tin minte exact, a fost o actualizare. Din acel moment luptele au devenit mai grele in sensul ca inamicul a devenit mai puternic. Degeaba mi-ai insiruit datele de mai sus, pe care le stiam de altfel, eu spun doar ce simt in teren. Daca numai eu as fi simtit acest lucru, as fi spus ca da, am o problema, insa nu am fost singura. La asta m-am referit cand am pomenit dezvoltatorii.
Pe de alta parte, daca repet aceasi lupta de 5-6 ori , si tot nu reusesc sa trec de ea, devine stresant, enervant si oricum vrei tu, numai funy nu mai e. Sper ca acum ai inteles exact ce am vrut sa spun, insa eu nu ma asteptam sa ma condamni pe mine, raspunzand acetui topic, ci poate doar sa ma ajutati cu solutii, variante, idei....

ULISE

Ascended
Daca pe beta se riposteaza si se face galagie la schimarile care ingreuneaza tot jocul, aici se tace si se inghite orice ! Macar o parere sa aveti dragi jucatori !
Ai perfecta dreptate, dar la noi nu se va lua nicio masura deoarece suntem tratati ca server "second hand"!

In imaginea prezentata de tine nu cred ca ma descurcam nici eu cu Treantii de nivel 3!

Si mai spun ca au echilibrat luptele!!!! Acesti Obuzieri gardati de de unitati care sa-i apere si in plus si in spatele unor obstacole naturale nu pot fi atinsi!
Este imoral sa existe o astfel de unitate care sa te rada pe toata lungimea hartii!
Macar daca ar face harta cel putin dubla ca marime, atunci ar mai fi sanse.

..ofofof Daniela , cum ma provoci, victoriile sunt in lumea reala - personale sau profesionale, aici in "lumea virtuala" sunt doar...iluzii, daca vrei sa te bucuri de iluzii -mult succes (nu tin de foame sau sete, zgandara neuronul)...:p
problema mea a fost ca ai dat o informatie falsa cu :

sunt aceleasi de aici :https://ro.forum.elvenar.com/index.php?threads/versiunea-1-18.670/
  • Nivelul 1 al turnirului (0 stele): acum divizia inamicilor este 85% din divizia ta (înainte: 80%)
  • Nivelul 2 al turnirului (1 stea): acum divizia inamicilor este 100% din divizia ta (rămâne neschimbată)
  • Nivelul 3 al turnirului (2 stele): acum divizia inamicilor este 115% din divizia ta (înainte: 120%)
  • Nivelul 4 al turnirului (3 stele): acum divizia inamicilor este 130% din divizia ta (înainte: 140%)
  • Nivelul 5 al turnirului (4 stele): acum divizia inamicilor este 145% din divizia ta (înainte: 160%)
  • Nivelul 6 al turnirului (5 stele): acum divizia inamicilor este 160% din divizia ta (înainte: 180%)

Aceste conditii nu tin cont si de geografia terenului...

Ultima editare:

DeletedUser821

Guest
In imaginea prezentata de tine nu cred ca ma descurcam nici eu cu Treantii de nivel 3!
Asta doream sa aud, parerile voastre, bune si rele relativ la cazul pe care l-am semnalat eu.
Acesti Obuzieri gardati de de unitati care sa-i apere si in plus si in spatele unor obstacole naturale nu pot fi atinsi!
Exact asta era ideea, orice armata as fi ales, garda de obuzieri de sus era aproape invincibila.
Si pentru provincia 8, steluta 5, mi se pare aiurea. Iar in acea provincie am avut 3 lupte de genul asta.

DeletedUser138

Guest
Cat de mult se exagereaza aici, eu particip in mod regulat, s-au facut modificari, e foarte usor la primele lupte si mai tarziu cand armata inamica devine mai diversificata trebuie schimbata strategie, nu e deloc imposibil. Voi vreti totul de-a gata, sa mergeti cu paladini sau treanti si sa nimiciti armata inamica la fiecare batalie/turnir? Care ar mai fi scopul daca toata lumea ar face maxim de puncte si nu ar mai exista nici un element de strategie.
Depinde daca esti om sau elf, luptele pot fi diferite pentru fiecare clasa

ULISE

Ascended
Cat de mult se exagereaza aici, eu particip in mod regulat, s-au facut modificari, e foarte usor la primele lupte si mai tarziu cand armata inamica devine mai diversificata trebuie schimbata strategie, nu e deloc imposibil. Voi vreti totul de-a gata, sa mergeti cu paladini sau treanti si sa nimiciti armata inamica la fiecare batalie/turnir? Care ar mai fi scopul daca toata lumea ar face maxim de puncte si nu ar mai exista nici un element de strategie.
Depinde daca esti om sau elf, luptele pot fi diferite pentru fiecare clasa
Te rog sa imi spui cu ce poti contracara Obuzierii (prezentati de daniela) care au: aparare sunt mai numerosi si sunt aparati si de obstacole?
Eu nu cunosc nicio unitate cu care sa inving intr-o astfel de lupta si in conditiile date!, desi am o mare experienta in luptele pe tururi capatat in foarte multe jocuri anterioare. Un joc il joc in paralel cu Elvenar si acum!
Am incercat multe variante pe simulator si nu am reusit!

DeletedUser821

Guest
N-are cum sa iti spuna, pentru ca singura "strategie" e negocierea in lupta aia, ca alta nu exista. Ce strategie sa ai, cand tunarii tai se misca o patratica, magii 3 patratele (driadele rad 3 sferturi din ei la o singura lovitura, iar ce raman ii rad tunari ), iar obuzierii inamici stau neclintiti. Daca bagi calareti inaripati doar ca sa ti ocupati inamicii ca in rest au damage destul de mic pe driade, nici nu ajung din prima la driade, doar carne de tun sunt si daca bagi din astia 2 divizii, ramai cu 3 divizii de tunari, si oricat de ocupati ai tine obuzierii cu calaretii, nu apuci decat sa slabesti putin obuzierii si esti mort ca te-au ajuns cavalerii. Asa ca, de vorbe aruncate in vant suntem buni cu totii, cat despre strategii, in teorie stam bine cu totii !!!!

DeletedUser542

Guest
hai sa imi dau si eu cu parerea cu toate ca nu sunt om in joc.as fi mers cu paladini in pozitiile 1,4 si 5 si mortari pe poz 2 si 3.cu mortarii distrugi ce poti din driade pina sunt distrusi de obuzieri.paladinii din poz 4 si 5 atac pe margini distrugi ce a mai ramas din driade si te duci peste obuzieri(au pierderi mici cand trag obuzierii in ei) cu cel din pozitia 1 te retragi sa lasi loc liber cavalerilor inamici sa se plimbe pina distrugi obuzierele.

in alta ordine de idei un turnir dezastruos pentru elfi atat cat am putut eu sa imi dau seama.am remarcat ca atunci cand anunta o mica modificare parca schimba complet tot sistemul de lupta.

DeletedUser616

Guest
Saptamana care tocmai a trecut, joi sau vineri, nu mai tin minte exact, a fost o actualizare. Din acel moment luptele au devenit mai grele in sensul ca inamicul a devenit mai puternic.
daniela daniela, raman la parerea ca ai fost un pic neinspirata in alegerea unitatilor de lupta ;). Modificarile in sistemul de lupta sunt :
  • Pentru a reechilibra sistemul de luptă s-au făcut câteva schimbări la punctele de viață și daunele mai multor unități. Unitățile afectate sunt: Arbaletrier I-III, Mortar I-III, Arcaș I-III, Pădurar (daunele au crescut puțin), Driadă I-II, Spirit, Războinic Orc, Strateg Orc, Călăreț Înaripat I-II, Magul Florilor (punctele de viață au scăzut puțin și daunele au crescut puțin).
din unitatile folosite de tine se vede ca nu se pune problema dezavantajului: mortarii sunt egali, arbaletrierul(avantaj tu) si driadele (dezavantaj la daune, avantaj la puncte de viata) ......q.e.d.:D
PS : 1)la situatia prezentata de tine eu as fi folosit 2 unit. mortar(tragi inaintea mortarului advers-driadele sunt terminate) si 3 sacerdot ( se joaca cu restul, mai ales ca il avantajeaza harta)
2) am raspuns si pentru ulise , care nu vedea o solutie de rezolvare a luptei ;)
in alta ordine de idei un turnir dezastruos pentru elfi atat cat am putut eu sa imi dau seama.
perfect adevarat, raman la parerea ca exista un decalaj mare intre sacerdot (avantaj)-oameni si vrajitoare(dezavantaj)-elfi...

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser821

Guest
as fi mers cu paladini in pozitiile 1,4 si 5 si mortari pe poz 2 si 3.cu mortarii distrugi ce poti din driade pina sunt distrusi de obuzieri.paladinii din poz 4 si 5 atac pe margini distrugi ce a mai ramas din driade si te duci peste obuzieri(au pierderi mici cand trag obuzierii in ei) cu cel din pozitia 1 te retragi sa lasi loc liber cavalerilor inamici sa se plimbe pina distrugi obuzierele.
Trebuie sa recunosc cu 3 paladini nu m-am bagat, insa am incercat cu 2 , pe poz 1 si 5. Cu 6 aruncatori la distanta, paladinii poti sa-i pui eventual in defensiva si eventual pentru arme grele. Insa la cat de greu inainteaza, pfff. Cu cel de pe poz 1 am blocat intrarea si am atacat cavalerii, insa si aia hoti, s-au pus unul in spatele celuilalt si mi l-au terminat incet si sigur, iar cu cel de pe poz 5 am mers catre driada si apoi scopul a fost sa ajung la obuzieri. Insa nici astia nu au fost prosti, dupa ce mi-au mancat tunarii au atacat bineinteles paladinii, si spre surpriderea mea, i-au papat pe toti...intre timp driadele au dat si ele tot in ei, si credema au damage mare pe paladini. Asa ca , nici asa n-a mers, probabil solutia ar fi fost mai mult de 2 paladini, poate..data viitoare.

Ultima editare de un moderator:
Sus