• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Icoane noi/butoane pentru membrii din lista frăţiei.

DeletedUser

Guest
Salutare,

La fel cum scrie şi în titlu propunerea mea este următoarea, şi adică:

1) Posibiliatea de a vedea ce fel de bunuri produce fiecare membru din frăţia noastră.
2) Posibilitatea de a vedea dacă deja am vizitat câţiva din membrii frăţiei.

04830-clip-76kb.jpg

Nu este o propunere aşa de importantă, dar ne-ar ajuta pe noi, jucătorii.

Pestis.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Desi propunerea este una foarte buna si imaginea la fel, nu este cazul sa copiati sugestii de pe forumurile Beta sau International. Este suficient sa mentionati autorul sau sa dati un link catre postul original si o traducere daca va place ideea si doriti sa o discutati si aici. Tot acolo ajung ideile si de aici si de pe forumurile respective atunci cand merita trimise si mentionate. Redundanta nu isi are rostul, faptul ca si voi vreti acel lucru conteaza insa, dar nu trebuie sa luam idei si sa le aruncam aici fara sursa. Multam.

Link : https://beta.forum.elvenar.com/index.php?threads/new-icons-buttons-for-the-members-list.3031/

DeletedUser

Guest
Ceva noutati despre acest subiect? Am citit si sursa si inca o sursa pe acolo si mi se pare totul foarte tare

DeletedUser330

Guest
Nu stiu ce scriu altii pe beta iar acest post imi pare cel mai apropiat de ce voiam sa propun, deci, ca sa nu deschid alt topic, scriu aici:
2) Posibilitatea de a vedea dacă deja am vizitat câţiva din membrii frăţiei.
In coloana cu numele jucatorului, din lista de membri ai fratiei s-ar putea adauga un timer/countdown ca pe harta. Timpul se scurge din perspectiva fiecarui cont, deci, dpdv tehnic n-ar trebui sa fie o mare problema sa apara si in alta parte, nu doar pe harta. Sau icoana/avatarul jucatorului sa-si schimbe fondul sau culoarea daca inca nu poate fi vizitat pentru motivat, etc. Ideea de baza e sa putem selecta mai rapid jucatorii care pot fi motivati, fara sa tot dam click pe fiecare in parte, mai ales daca nici pe harta nu-i avem pe toti aproape.

Multumesc.

Sus