Habar nu aveti ce spuneti legat de subiectul asta! Interesati-va putin inainte sa aruncati cu pietre!
Tu Ulise spuneai intr-un post acum cateva zile ca e pacat ca se urmareste profitul in detrimentul evolutiei!
Vorbesti fara sa cunosti. Nu are legatura cu inno, cu dezvoltatorii acestui joc!
Flash-ul se foloseste de pe la inceputul anilor 2000 , e invechit, da erori, e copt de probleme, iar html5 este evolutia! E mai sigur, mai rapid, nu da erori, etc!
Din moment ce toate browserele au trecut sau or sa treaca pe html5, dezvoltatorii de astfel jocuri nu au ce sa faca decat sa treaca si ei!
Asta e noul pas, evolutia, schimbarea! Avantajele sunt multe, pe care o sa le descoperi in timp!
Asa ca nu mai vorbiti fara sa va interesati. Nu totul se intampal din cauza ca inno vrea sa stoarca bani Ulise, sa stii! Un search pe google html5 vs flash aduce mutle lamuriri!
Si de multe ori uitati un lucru esential: jocul asta este gratis! Unii oameni au muncit sa il creeze, ti l-au oferit gratis, asa ca e normal sa urmareasca sa castige si ei ceva! Mult , putin, cat o fi, e munca lor de ani de zile! Si ni-l ofera gratis. Se poate juca linsitit si fara nici o problema fara sa dai un leut! Eu o fac de ani de zile!
Prea multe plangeri, prea multa negativitate catre niste oameni care tie iti dau ceva gratis! Nu iti plac noile directii in care merg lucrurile, foarte bine. Nu te tine nimeni cu forta. Si inca ceva...daca ai cumparat ceva ai facut-o pt ca ai vrut tu, sa iti fie mai usor si sa avansezi mai repede! Nu ai fost obligat! iar asta nu ne transforma automat in actionari! Avem pareri, le scriem, dar asta nu inseamna ca se va si tine cont de ele! Jocul merge intr-o directie, se fac analize, statistici, se urmareste profitul! E ceva normal, si eu as face-o daca ar fi jocul meu! e ideea mea, munca mea, vreau sa castig cat de mult pot! Iar atat timp cat nu e obligat nimeni sa dea bani, cat ni se ofera gratis, ar tb sa apreciem! Daca de maine jocul nu ar mai exista, ar fi mai bine? Eu zic ca nu... asa ca hai sa privim si din perspectiva lor!
Am divagat mult, in final vreau sa va zic ca eu folosesc html5 de peste 1 an si merge struna! Inainte pe flash se mai bloca, mai pica, de cand am trecut nu mi s-a intampalt odata! nici acasa nici la munca!
O zi frumoasa