• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Harta provinciilor

ULISE

Ascended
Cand se va implementa vederea de ansamblu a hartii exterioare deoarece in formula actuala este foarte greu de gestionat si de apreciat care sunt provinciile mai apropiate?

Unde scrie sau cand s-a spus ca acest lucru se va implementa ? Imbunatatiri si functii o sa tot vina pe parcurs pentru ca jocul nu sta pe loc. Daca in sectiunea anunturi si in cea cu versiunile de joc nu apare ceva specific inseamna ca fie acel lucru nu e in plan, ori nu se cunoaste o data precisa. Nu vom putea vreodata raspunde la "cand x" si "cand y" atat timp cat nu detinem informatiile respective, iar cand le detinem le anuntam direct.

Vad ca in ultimul timp va deranjeaza orice intrebare!!! si raspundeti in "doi peri".
Intrebarea era una legitima pe care ar trebui sa o transmiteti mai departe staff-ului principal, deoarece proviinciilor este imposibil de gestionat cand te-ai extins foarte mult.

PS
Daca voi aprecia pozitiv cea mai inutila cladire din joc: Academia de Magie, poate veti fi mai multumiti.

Va doresc SARBATORI FERICITE!

Cu respect.

Nu ma deranjeaza absolut nimic, dar iti pot raspunde la astfel de intrebari exact cum as putea sa-ti raspund daca maine ploua... Una e o sugestie sau o intrebare la modul general, alta e sa presupui ce se transmite si ce nu sau sa intrebi lucruri de dragul de a o face, pentru ca nu-i nimic constructiv in asta :). Fii sigur ca o intrebare pertinenta va veni cu un raspuns pe masura, cele in genul asta nu vor mai primi raspuns, ca sa excludem din start impresii si presupuneri :rolleyes:

Sarbatori fericite.

Eu am intrebat chiar foarte serios deoarece nu ma mai descurc cu explorarea hartii provinciilor fiind foarte intinsa.

Intotdeauna eu pun problemele foarte serios si nu iau nimic in gluma, chiar daca uneori claritratea exprimarii poate lasa de dorit. Nu vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba si mas dori daca se poate sa fiu tratat la fel.
Multumesc!

Chiar si remarca viv-a-vis de Academia de Magie este serioasa deoarece am observat, in urma vizitelor pe care la fac zilnic pentru finisari sau ajutor la Miniuni, ca foarte putini jucatori folosesc vraji (cred cca procentul este in jur de cca. 15 %), iar dintre cei ce folosesc vraji sunt multi jucatori incepatori (adica cu punctaj mic).

Oricat de serios ar fi tot nu putem raspunde la intrebari "cand x", cum am si explicat in primul reply. Sunt planificate imbuntatiri in mai multe arii ale jocului in permanenta... cand, cum ? asta se poate sti doar la momentul respectiv. E o realitate a dezvoltarii de softuri, nu vreun capriciu. Pentru ca sunt un tip direct, voi raspunde intotdeauna direct, ca e placut sau mai putin.

Cum vrei sa te tratez cand ai buton de edit si tu imi faci un carnat de posturi la minut ? Spammer... :)

Imi cer scuze dar eu nu sunt un obisnuit al forumurilor, chat-urilor, nici sms pe mobil nu trimit deoarece nu ma descurc cu aceste functii si deci nu o fac intentionat. Doar vreaui sa imi spun parerea si sa discut o problema cu cineva avizat.
Aici am indraznit sa vorbesc mai mult fata de alte jocuri in care am jucat si in care am fost inexistent pe partea de comunicare.
Nu sunt familiarizat nici cu prescurtarile nici cu emoticoanele iar ca sa postez o poza la un cuncurs anterior am apelat la fiul meu de 21 ani.
Sunt de moda veche si nu imi este rusine cu asta.

PS
Harta provinciilor mi-am facut-o pe hartie in caroiaj hexagonal ca sa mo pot descurca.

Nu e nimic rau in asta, jocurile sunt pentru toate varstele. Nici eu nu mai sunt pustan de mult, de asemenea imi place sa combin abordarile clasice cu cele noi. Totusi bunul simt si logica in general, nu tin de vreunul din parametri :) Forumul, ca m-ai intrebat de el, este pentru comunicare, in principiu de orice fel. Insa, pentru a se putea lua in seama o problema/idee, aceasta trebuie sustinuta de mai multi utilizatori. Nu se va schimba nici o abordare sau vreun soft vreodata pentru ca lui Gica ii' greu, daca pentru majoritatea acel lucru e mai putin relevant. De asemenea, exista prioritati si lucruri complicate din punct de vedere tehnic, fie la un anumit moment, fie in general.
Acum despre dezvoltare si idei, ca sa fie clar : Jocul e dezvoltat de o echipa cu totul separata de mica noastra echipa de administrare (si orice echipa de pe orice server). Asta nu inseamna ca nu se comunica, doar ca exista anumite proceduri si prioritizari, ca in orice companie. Saptamanal, personal adun tot ce e relevant pe serverul nostru si transmit mai departe, ca de asta sunt manager. Prin urmare, cu cat mai la obiect si mai de bun simt imi furnizati pareri si idei, feedback in general, cu atat mai usor pot izola si transmite lucrurile importante si relevante pentru comunitatea noastra.

Înapoi
Sus