Nu e nimic rau in asta, jocurile sunt pentru toate varstele. Nici eu nu mai sunt pustan de mult, de asemenea imi place sa combin abordarile clasice cu cele noi. Totusi bunul simt si logica in general, nu tin de vreunul din parametri

Forumul, ca m-ai intrebat de el, este pentru comunicare, in principiu de orice fel. Insa, pentru a se putea lua in seama o problema/idee, aceasta trebuie sustinuta de mai multi utilizatori. Nu se va schimba nici o abordare sau vreun soft vreodata pentru ca lui Gica ii' greu, daca pentru majoritatea acel lucru e mai putin relevant. De asemenea, exista prioritati si lucruri complicate din punct de vedere tehnic, fie la un anumit moment, fie in general.
Acum despre dezvoltare si idei, ca sa fie clar : Jocul e dezvoltat de o echipa cu totul separata de mica noastra echipa de administrare (si orice echipa de pe orice server). Asta nu inseamna ca nu se comunica, doar ca exista anumite proceduri si prioritizari, ca in orice companie. Saptamanal, personal adun tot ce e relevant pe serverul nostru si transmit mai departe, ca de asta sunt manager. Prin urmare, cu cat mai la obiect si mai de bun simt imi furnizati pareri si idei, feedback in general, cu atat mai usor pot izola si transmite lucrurile importante si relevante pentru comunitatea noastra.