• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Harta Oras

ULISE

Ascended
Credeti ca ar fi posibil (util sigur ar fi) ca sa se poata implementa o harta a orasului pe nivele.
De exemplu harta actala ar fi nivelul "0", nivelul "-1" ar putea fi o harta a subsolului (Gnomii s-ar regasi aici) si chiar o harta a cerului la nivelul "+1". tercerea se va face prin Portaluri.

Astfel ar fi rezolvata criza de spatiu si am putea construi orase complete.

DeletedUser399

Guest
da o idee interesanta ar fi ceva ca inloc sa trebuieasca sa pui oextindere ca sa poti inainta in joc cu ajutorul portalelor sa te duci in alta parte unde ai spatiu de construie atipului respective de cladire

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Cu siguranta nu. Pentru ca ... "Flash news" : nu e sim city :) De asemenea nu e nici o criza de spatiu, ci spatiul alocat cu dimensiunile aferente ale cladirilor necesare pe baza carora jucatorul trebuie sa-si aleaga cea mai buna strategie de dezvoltare (in propria viziune, pentru ca poti avea diverse scopuri). Da, jucati un RTS (combinat cu TBS, in cazul luptelor), daca nu era deja destul de clar :)

DeletedUser399

Guest
idea mea era ca sa poti pune ca si in joc extinderi dar acolo sa construiesti doar pe tipul respective de populatie gnomi ,zine sau ce va mai fi pe viitor

DeletedUser399

Guest
sa nu mai inlocuiesti de exemplu casele de acum cu cele de gnomi sau zine

ULISE

Ascended
Eu de exemplu as vrea sa am din toatae cladirile si nu se prea poate. Ca sa fac un oras pe placul meu mi-ar trebui o harta a orasului de 11x11 cel putin. Ori acum este o harta de 10x9.....
Eu nu joc pentru primul loc si cum nu mai am mult si termin si cercetarile la Zane o voi lasa mai usor cu jocul.
Scuze pentru deranj si va doresc numai bine!

Sus