• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Gata si cu Turnirul!

ULISE

Ascended
Ultimul lucru care functiona ca lumea in acest joc a fost stricat pe beta si bineinteles va fi stricat si aici.
Va dau un singur exemplu: acum este Turnir pentru praf magic doar ca nu vei mai obtine relicve numai de praf magic ci vei obtine relicve din toate categoriile.
O sa spuneti si ce daca, doar ca eu jucam Turnirul in felul urmator facea mai multe provincii (si anume 18 provincii) doar la turnirurile de cherestea, pergamente si praf magic deoarece consumam la crafting relicve din aceste categorii. Pentru restul Turnirurilor nu faceam decat 10 provincii deoarece media punctelor obtinute era suficienta pentru a ajuta la deschiderea celor 10 cufere. Acum ca sa obtin relicvele de care duc lipsa ar trebui sa joc in cat mai multe provincii la toate turnirurilr ceea ce nu am sa fac!

Probabil ca asta a fost picatura care sa ma faca sa renunt total la acest joc!!!!

Eu nu vad asta un lucru rau, din contra daca stai sa gandesti bine este mai bine ca in trecut, uite de ce...
La inceput trebuia sa atepti mai multe saptamani sa iti vina randul la relicva de care aveai nevoie, in caz ca ramaneai in pana trebuia sa astepti, acum in fiecare saptamana vei putea colecta cateva si din cele folositoare si deci nu vei ramane in pana de relicve niciodata.
Chiar ma bucur pentru aceasta idee salvatoare, acum voi face un numar constant de provincii, atat cat sa imi rezolv nevoia de relicve dar si de pc.-uri si alte bonusuri necesare cand esti in ascensiune...
Tie iti convine sa faci cate 10 provincii deoarece nu ai nevoie de pc-uri, la tine cercetarea a ramas de pe vremea cand am intrat eu in joc, asa ca...
Deci nu poti da un verdict atat de drastic, atat timp cat tu nu depasesti 10 provincii....mie una mi-ar fi jena sa spun asta, mai ales ca esti un jucator vechi...turnirul este facut pentru jucatori care chiar lupta, nu care se joaca de-a turnirul....

fara suparare, dar tie iti mai place ceva la jocul asta, ca numai te plangi pe forum, daca nu-ti convi noile modificari de ce mai joci?

eu personal m-am saturat de cei care se plang ca nu e ok jocul dar cu toate acestea continua sa joace, aici nu e vorba numai de tine :)

ps. nu uitati, exista mereu posibilitatea de-a nu mai intra pe joc, dar atunci oare ce-ati mai avea de comentat... QED

frunza

Chef
Pe mine nu ma deranjeaza atunci cand scrie Ulise, chiar deloc. De aia este forum, sa-si poata expune fiecare parerea, negativa sau pozitiva… atata timp cat postarea nu aduce injurii nimanui este ok. Uneori critica poate fi constructiva si cu ajutorul adminilor, toate ideile pot fi transmise mai departe cu speranta unor ajustari spre mai bine ale jocului. Controversele pot aduce solutii sau pot duce la rezolvarea unor probleme. Ca se lasa sau nu de joc, iar nu este deranjant, in definitiv asta nu-mi produce mie personal niciun afect si daca vreau citesc, daca nu trec mai departe. Si ca sa parafrazez pe cineva “Lasati jucatorii sa scrie ce vor”… atata timp cat se incadreaza in limite decente, n-ar trebui sa supere pe nimeni :)

ULISE

Ascended
Sper sa nu am dreptate, dar eu cred ca jucand toate cele 9 turniruri nu se vor strange atatea relicve, din cele de care ducem lipsa, cum se strangeau cand jucam doar la turnirurile cu relicvele in deficit!

Vom vedea cum va fi si rezultatele le voi posta aici pe forum.

Bafta la joc!

Sus