• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Forum sau taverna

• Autor subiect DeletedUser221
  • Data de început

DeletedUser221

Guest
Buna
Ma numesc Cristian si dupa parerea mea ar fi bine sa fie implementat un forum intern in momentul cand esti intr-o fratie. Acolo sa putem discuta intre noi ce fel de produse avem si sa ne putem ajuta, sa eleboram strategii de dezvoltare, etc.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Nu este in plan asa ceva, citez : "Sunt două motive pentru care nu am adăugat un forum intern pentru Frății. În primul rând, am vrut să lansăm frățiile cât mai repede cu putință pentru ca voi să vă puteți bucura de această funcționalitate. Astfel, ne-am concentrat pe caracteristici de bază, cum ar fi comerțul fără taxă, invitarea/expulzarea membrilor sau ajutorul între vecini. Cu siguranță vom ține cont de dorințele și părerile voastre când vom extinde funcționalitățile frățiilor în viitor. În al doilea rând, privind cu atenție modul de funcționare al forumurilor ghildelor de pe alte jocuri, am ajuns la concluzia că majoritatea caracteristicilor pot fi înlocuite de un sistem de mesagerie. Poți trimite mesaje circulare și împărtăși informații cu toți membrii în acest fel. Majoritatea ghildelor de pe alte jocuri folosesc același sistem, utilizând forumul ocazional, în timp ce lucrurile importante se rezolva prin mesagerie."

DeletedUser221

Guest
Sistemul de mesagerie este bun, chatul este si el foarte bun dar si forumul are functionalitatea lui. Atunci cand joci singur nu ai nevoie de forum dar in momentul cand se pot intemeia aliante, ghilde, echipe, FRATII, etc. este nevoie de forum. Sa iti explic de ce este nevoie de acest Forum: In primul rand in forum ce se scrie ramane scris daca administratorul acelui forum nu sterge. In acest joc trebuie sa aplici o strategie. Se fac finisari/motivari zilnice si oamenii pot scrie in forum cam ca ar vrea sa se faca mai intai, motivare sau finisare. In acest joc se primeste bonus pe o anumita marfa. Fiecare dintre noi au diferite bonusuri si este necesar ca intr-o fratie sa se stie ce produce fiecare pentru o buna coordonare si o buna strategie de dezvoltare a fiecaruia din acea Fratie. Daca eu am bonus la cherestea altcineva are bonus la otel si altul la marmura atunci stiu cui ar trebui sa cer materialele necesare dezvoltarii. Ganditi-va la 25 de membrii activi care dau cate o circulara pe zi sa ceara cate ceva. Este nebunie totala acolo sa citesti de nebun 15 mii de circulare. In acel forum s-ar putea face o rubrica in care sa spunem fiecare ce producem si atunci ar fi mult mai simplu. Poate pe viitor o sa implementati si alte caracteristici in joc care o sa necesite din nou o strategie de dezvoltare. Chiar daca in alte jocuri pe care le stii la unele aliante nu a functionat Forumul asta nu inseamna ca nu este necesar.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Eu sunt de acord, de altfel si transmit ideile bune si bine explicate mai departe, doar am spus care a fost motivul pentru care asa ceva nu a fost introdus. Acest lucru se poate schimba, bineinteles, nimic nu este batut in cuie :)

Sus