• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

filmuletele nu se incarca.

Spinn3

New Born
Salut. Am o problema cu "In acest oras se afla o comoara". Apas pe rola... si nu se intampla nimic. Inainte functiona, aparea un videoclip-reclama de 30 secunde presupun si la final dadea un.. cadou. Ultimele 5-6 videoclipuri nu s-au mai incarcat. Ma poate ajuta careva? Folosesc Mozila. Ps. Filmuletele ptr camera hobby merg perfect.

Spinn3

New Born
Salut. Am o problema cu "In acest oras se afla o comoara". Apas pe rola... si nu se intampla nimic. Inainte functiona, aparea un videoclip-reclama de 30 secunde presupun si la final dadea un.. cadou. Ultimele 5-6 videoclipuri nu s-au mai incarcat. Ma poate ajuta careva? Folosesc Mozila. Ps. Filmuletele ptr camera hobby merg perfect
Nu cunosc cum... sau de ce... acuma functioneaza perfect. O fi fost conexiunea cu toate ca ar trebui sa fie bunicica...fibra 2.5. Important esta ca acuma merge. Posibil sa fie si offtopic, fapt ptr care imi cer scuze. Numai bine!

Nighthawk

Senior Forum Mod
Echipa Elvenar
Reclamele sunt oferite de terți. Există posibilitatea ca în momentul respectiv să nu fi fost reclame disponibile.

Sus