• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Fabrici

ULISE

Ascended
Majoritatea jucatorilor spun ca este bine sa-ti dezvolti fabricile cu bonus de productie , iar pentru celelalte marfuri sa apelezi la piata.
Eu in schimb mi-am dezvoltat toate fabricile chiar daca am criza de spatiu si functionez cu o cultura mai redusa.
In urma ultimeleor dezvoltari ale jocului si dupa ce am termitat toate cercetarile de pana acum am ramas fara cristale si pergamente (am bonus pe matase). Mentionez ca in luptele din provincii si din turniruri nu negociez ci lupt efectiv, deci nu consum resurse.
In consecinta daca as fi ales prima varianta de dezvoltare as fi ramas fara cristale si pergamente deoarece in zona mea nu vinde nimeni acste marfuri pe matase si nici pe pietre pretioase (bonus din grupa 3).
Mai sunt cateva oferte pe marmura (bonus din grupa 1) dar acestea sunt mai dezavantajoase decat magazinul.
Concluzia este ca nu ma pot baza pe piata pentru dezvoltarea orasului.

DeletedUser294

Guest
Și care ar fi ideea sau sugestia? :)
Majoritatea jucătorilor au spus aia pentru că așa este și nu știu cum de la ei funcționează și la tine nu :)

ULISE

Ascended
Pai chiar acum am verificat piata si nimeni nu ofera cristale si pergamente. Toti in zona mea ofera matase!!!!!
Poate nu sunt echilibrate bonusurile de marfuri.

Ideea esta ca nu voi renunta niciodata la fabricile fara bonus, deoarece economia nu este echilibrata suficient.

DeletedUser294

Guest
Aia nu este o idee constructivă. Face parte din strategia ta. Și noi nu putem face nimic legat de asta atât timp cât jucătorii nu au plângeri :)

ULISE

Ascended
Eu nu am cerut nimic, doar am remarcat un minus al pietei.
Ma gandesc daca nu ar fi bine o regandire a ratelor de schimb intre marfurile care nu fac parte din aceeasi categorie.
Am vorbit cu multi jucatori de top care nici nu se gandesc sa schimbe marfuri din categorii diferite.

DeletedUser294

Guest
Nu știm nici noi exact pe viitor ce va mai fii, dar suntem deschiși la sugestii constructive care pot fi date mai departe. ;)

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Facand doar fabricile stimulate e mult mai rentabil din toate punctele de vedere. Nu e ceva pe piata ? Faci o oferta, nu astepti. Daca toti asteapta ca ceilati sa ofere.... Chiar daca oferi ceva in plus, avand doar stimulate iesi in castig, nu se simte. Iar ofertele bune dispar repede ;)

ULISE

Ascended
Imi pare rau sa te contrazic Elmer, dar eu am oferte de 3 stele in care ofer Pietre Pretioase si cer Pergamente si Cristale si nimeni nu s-a atins de ele de 10 zile!!!!
Iar colegii de alianta mi-au spus ca nu accepta tranzactii intre marfuri din categorii diferite, iar cum nu am suficienta matase ma descurc la limita cu cristalele si cu pergamentele din care am pastrat cate trei fabrici.
Nu ma plang dar asta este situatia.

DeletedUser294

Guest
Cred că Elmer s-a referit să faci o ofertă bună cu resursă de aceași eră și tot ieși în câștig. Dacă oferi 1100 mătase pe 1000 pergamente (un exemplu) crezi că nu s-ar lua repede? Dar așa cum joci tu stai rău cu toate pentru că nici resursa la care ai stimulent nu o produci in cantitățile în care te-ai putea descurca cu ea ca să o dai pe celelalte resurse de care ai nevoie. Încearcă să pui o ofertă cum am dat eu exemplu și vezi dacă se ia sau nu. ;)

ULISE

Ascended
Am inteles ce spui.

Totusi, din curiozitate, imi puteti explica logica ratelor de schimb (4/1 cel putin) intre marfuri din categorii diferite?

DeletedUser27

Guest
Ulise, ofertele nu ti se ia daca pui era 3 pe era 1 sau 2...sunt diferite ca valoare, dar cine crezi ca se inghesuie sa dea de exemplu 1600 era 1 pe 100 era 3...?!?!?
Orasul tau este total dezechilibrat, fabrici fara bonus, cladiri nedezvoltate, fabrici ale gnomilor desi ai terminat si cap. zanelor... daca ti-ai pune orasul la punct, ai fi de voie in top 50...
Apoi, una e cand ai 3-4 fabrici cu bonus si produci pe zi 10-15k bunuri si alta cand ai 3-4 fara bonus si produci 1k bunuri...

ULISE

Ascended
Ase este cum spui dar mie imi place sa am de toate si sa nu depind de nimeni chiar daca nu urc in clasament. Nu ma deranjeaza asta, eu dezvolt orasul dupa placul meu si urmaresc trendul impus de dezvoltatori si asa voi face in continuare.

Nedumerirea mea este dece au conceput aceste rate disproportionate cand e clar ca nimeni nu le accepta!!! asta este orice numai simulare de comert nu este.

Sus