• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

fabrici

• Autor subiect Autor subiect anca1313
  • Data de început Data de început

DeletedUser

Guest
As vrea sa stiu si eu care sunt fabricile din prima categorie de stimulare si care sunt din a doua categorie de stimulare.

Din prima categorie sunt oțel, cherestea și marmură, a doua categorie sunt pergamente, mătase și cristale și a treia categorie sunt praf magic, elixir și pietre prețioase. Dar nu e chiar așa dificil să îți dai seama, sunt puse în ordine la clădirile de mărfuri... :))

Multumesc.Asa am zis si eu dar am o sarcina in care trebuie sa obtin 2 relicve din prima categorie ,le-a obtinut dar nu le-aluat in calcul

La misiunea asta am patit si eu asa. Mie nu mi le-a luat in calcul pe cele din a 2 a categorie :(

Ultima editare de un moderator:
ok. deci chiar am o problema cu misiunea asta. trebuie 2 relicve de tipul celor folosite din prima categorie de fabeici si 2 relicve din cea dea doua categorie de fabrici. pe cele din prima categorie mi le-a luat in considerare dar pe cele din a doua categorie nu le ia nicicum in considerare

Iti trebuie 2 relicve de tipul celor pe care le ai tu din a doua categorie. Te uiti la primarie ce marfa e stimulata la tine dintre matase, cristale si pergamente si obtii 2 relicve de acel tip. Daca tu iei alte relicve nu se va lua vreodata in considerare :)

Iti trebuie 2 relicve de tipul celor pe care le ai tu din a doua categorie. Te uiti la primarie ce marfa e stimulata la tine dintre matase, cristale si pergamente si obtii 2 relicve de acel tip. Daca tu iei alte relicve nu se va lua vreodata in considerare :)
ok. multumesc. Acum am inteles. La mine sunt cristalele. Acum ma intorc la colectat relicvele care trebuie☺

Cu placere. Am modificat traducerea pentru acele texte : "categorie stimulată" in loc de "categorie de stimulare", va aparea la actualizarea urmatoare. Poate e ceva mai clar. Chiar nu am cum sa le spun altfel, iar in engleza sunt trecute la fel. Daca aveti alte idei cum le-am putea denumi sunt deschis propunerilor, cine stie, poate are cineva o sclipire pe care eu nu o am :)

Înapoi
Sus