• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Fabrici productie sporita

• Autor subiect Autor subiect DeletedUser367
  • Data de început Data de început

DeletedUser367

Guest
Salutare!
Sunt relativ nou pe joc si ma confrunt cu lipsa de spatiu. Luptele se castiga din ce in ce mai greu de la 5 patrate distanta fata de orasul meu si costurile pentru negociere sunt destul de mari, mai ales pentru luptele in care nu am nicio sansa de castig.

De aceea, m-am gandit la abordarea unei alte strategii, si anume, sa vand fabricile la care nu am productia sporita si sa am cate 2-3 fabrici doar cu productie sporita, iar celelalte materiale sa le obtin prin realizarea de schimburi 1:1, 1:1,5 la negustor.
Ideea e ca daca la o fabrica de pergamente obtin 100 in 3 ore, la o fabrica de cristale/pergamente nu obtin mai mult de 30 (pentru mine cu acelasi nivel).

Mentionez ca in prezent am aproape 7000 de puncte si strategia s-a dovedit a fi ok pana in punctul asta.
As dori sa imi spuneti, cei care aveti mai multa experienta, care sunt dezavantajele si daca strategia o sa aiba de suferit pe viitor.

Va multumesc!

Tocmai aia este strategia pe care și trebuie să o folosești. Fiecare jucător are supliment la alte resurse și vei putea să faci tranzacții cu ceilalți în funcție de ce ai nevoie ;)

Înapoi
Sus