• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Extinderi

• Autor subiect DeletedUser115
  • Data de început

DeletedUser115

Guest
As avea o sugestie.
Sa putem repozitiona o extindere.
Mie mi sa intamplat sa defilez pe harta si sa o pun din greseala unde nu aveam nevoie.[si mai era si cumparata]
Ar fi o solutie sa putem repozitiona o extindere daca o lasam goala. [sau macar sa ne apara un mesaj de dialog ;;;ca esti sigur sau ......].
Ar fi o solutie buna dupa parea mea,deoarece cladirile se maresc cu unele nivele atinse si nu exista posibilitatea rotiri lor

DeletedUser

Guest
Dacă ai pus acea expansiune(extindere) unde nu ai vrut, ai putea încerca să faci un tichet ca să o poți repoziționa unde vrei. Cred eu că ar fi mers acest lucru dacă ai fi făcut la timp acest lucru.
Acum depinde când ți s-a întâmplat ție acea greșeală cu expansiunea.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Acest lucru face parte din strategie si gameplay :) Extinderile nu se pot repune/modifica, iar cu rotitul este acelasi lucru : obtinerea eficientei (spatiu/productie) cu ce este la dispozitie, prea multe facilitati afectand elementul strategic si rezultand intr-un soi de simulator banal.

Sus