• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

EVENTURI

• Autor subiect DeletedUser368
  • Data de început

DeletedUser368

Guest
Cred ca cel mai important este sa incepeti sa organizati eventuri si aici. Nu inteleg de ce pe alte jocuri marca InnoGames faceti eventuri deosebite iar aici nu veniti cu nimic nou?
The west a avut un event f dragut de sf. valentin, forge la fel...si de craciun.
Care este ideea de aici NU FACETI NIMIC de genul asta?
Probabil nu realizati ca jucatori cu puncte mari se lasa de joc pt ca e foarte platonic...nu se intampla nimic in general aici.
FACETI URGENT CEVA
Si nu ma refer la capitolul nou cu zane pe care il asteptam ci de EVENTURI periodice cu cadouri atragatoare chiar si in diamante.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Rabdare... nu poti introduce eventuri fara un minim de continut. Evident ca o sa fie, jocul e inca la inceput. Si pe west s-au introdus eventuri dupa vreo 3 ani, aici o sa fie mai devreme de atat. Iar dupa ce o sa fie eventuri, bineinteles, o sa va plangeti ca sunt prea multe, tot ca pe west :rolleyes:

DeletedUser27

Guest
Macar sa ajung sa nu le mai fac fata, sa ma plang ca sunt prea multe:)

DeletedUser221

Guest
Referitor la eventuri am si eu o intrebare. Aceste eventuri sunt pentru o categorie anume de jucatori?
De exemplu la eventul de iarna care o sa vina:
1. Misiunea nr 78 - cerceteaza o tehnologie sau modernizeaza o cladire la niv 20 sau mai sus. De unde dumnezeu sa mai iau eu tehnologii sau cladiri de modernizat ca sunt la capat?. In concluzie eu nu pot face evenul
2. Misiune de genul - cerceteaza o provincie sau modernizeaza o cladire la nivel 14 sau mai sus. Aceeasi problema. Nu mai am nimic de modernizat iar o cercetare de provincie imi ia peste 2 zile(sunt jucatori care sunt mai avansati la care dureaza si 4 zile o cercetare).
In concluzie pentru noi astia care am ajuns la capat, eventurile se pot face numai cu bani. Asta se numeste discriminare sau bataie de joc.

daymaker

Wizard
...sau poti face cladiri de la zero si le lasi la niv. 13 si 19 pana incepe eventul..
Rabdare... nu poti introduce eventuri fara un minim de continut. Evident ca o sa fie, jocul e inca la inceput. Si pe west s-au introdus eventuri dupa vreo 3 ani, aici o sa fie mai devreme de atat. Iar dupa ce o sa fie eventuri, bineinteles, o sa va plangeti ca sunt prea multe, tot ca pe west :rolleyes:
..ai dreptate cam multe eventuri in ultima vreme :D

Sus