• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Evelnar pe iphone și optiuni comfigurari conturi

• Autor subiect DeletedUser1389
  • Data de început

Vă plac aceste propuneri???

• Da!

Voturi: 3 100,0%
  • Nu!

Voturi: 0 0,0%

• Total votanți
    3

DeletedUser1389

Guest
Aș dori să pot juca evelnar pe iphone sau ipad, și cred că ar fi foarte eficace un meniu de profil din care îți poți șterge orașele și conturile de pe alte țări oricând și poți alege preferințe de setări, să poți edita numele cand vrei, și să nu ai nevoie de un loc liber pentru a muta o cladire, ci să poți so muti direct pe locul celeilalte, modalități de a câștiga diamante gratis uitândute la reclame scurte, flexibilitate zoom să fi capabil să vezi areea întreagă a orașului, să nu mai fi nevoit să te plimbi cu clickul pe hartă până reușești să cezi o alună sau o comoară, avatare mai drăguțe pentru profil mai ales pt elfi, voi ce părere aveți?

DeletedUser1389

Guest
Si cred ca ar fi folositor si o schimbare la chat: global, frăție, mesaje primite, trimise...posibilitați mai ușoare pt a acumula puncte de cunoaștere, extindere spațiu, schimbare de la o rasă la alta, mai puțin timp la fabricare resurselor, modalități mai ușoare de ajutor între vecini, editarea profilului, contului, posibilitate de stergere, dezactivare, posibilitatea de a putea alege din mai multe servere, și altele deocamdată sunt nouă și nu prea știu cum funcționează...

DeletedUser1115

Guest
Aș dori să pot juca evelnar pe iphone sau ipad
Cred că va fi posibil pe viitor. Din moment ce au dezvoltat o versiune pentru iphone și ipad la Forge of Empires nu văd de ce n-ar face același lucru și pentru Elvenar.

să nu ai nevoie de un loc liber pentru a muta o cladire, ci să poți so muti direct pe locul celeilalte
Am făcut și eu propunerea asta într-un post separat. Ne-ar scuti de multe bătăi de cap dacă s-ar implementa.

modalități de a câștiga diamante gratis uitândute la reclame scurte
Asta nu prea cred. :) Îți dai seama că ar scădea drastic volumul diamantelor cumpărate cu bani.

flexibilitate zoom să fi capabil să vezi areea întreagă a orașului
Pe Chrome, dacă ții apăsat Ctrl și dai din rotița mouse-ului faci zoom la toată fereastra.

Sus