• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Concurs Eşti superstiţios?

• Autor subiect DeletedUser640
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser394

Guest
O noapte magică…Elianna se apropia de râul care șerpuia în adâncul pădurii. În urma ei se strecura Freya, să fie sigură că profeția se împlinește. Urma ca Orome să o cunoască pe neprihănita Elianna. Profeția era clară: Dacă fata ajungea la râu în acea noapte și privea în adâncuri, urma să vadă chipul ursitului oglindit în apa luminată de luna plină. Era o minune că Orome era acolo sau doar jocul sorții?

DeletedUser640

Guest
Superstiţia zilei de 28 octombrie:
Dacă în seara de halloween porţi hainele pe dos, iar fix la miezul nopţii priveşti cerul, vezi o vrăjitoare.

DeletedUser612

Guest
Poțiunea ce conține un amestec de mătrăgună, măselariță și ciumăfaie, te face sa zbori :eek::eek::eek:. Este potiunea vrajitoarelor. Mare grija insa cu aceasta potiune, pt ca daca nu este respectata intocmai (doar vrajitoarele batrane cunosc cat si cum sa pui din fiecare ingredient) si daca la momentul respectiv nu ai langa tine o matura cu coada 'vanjoasa' si 'noduroasa', risti sa te transformi intr-un spirit malefic si sa bantui cimitirele si bisericile parasite timp de 666 de ani, timp in care nu vei avea acces la internet ca sa poti ajunge pe taramul magic al Elvenarului, singurul leac impotriva acestui blestem :p

DeletedUser389

Guest
Aceasta legenda despre halloween este adevarata. Eu insumi anul trecut am vrut sa vad daca bunica mea spune adevarul asa ca mi-am imbracat hainele pe dos, m-am postat langa fereastra si am privit cerul. Era cam innorat si parca se prevestea o furtuna sau ceva infricosator. Se zarea putin luna printre nori , si deodata chiar la 12 fix ce sa vezi?! S-a starnit un vanticel, s-a auzit un suierat puternic, niste tunete si a trecut calare pe o matura sclipitoare chiar pe la nasul meu o vrajitoare cam urata cei drept caci cu tot intunericul nasul ei mare si coroiat se contura clar pe cer. Bolborosea tot felul , dar nu am inteles nimic si am inchis repede fereastra ca nu cumva sa puna vreo vraja pe mine. M-am speriat eu cam tare dar cu folos caci uite acum pot sa va povestesc voua, aceasta tarasenie.

badrela

Enchanter
Chiar daca hainele sunt mereu pe fata si nu intoarse pe dos , chiar daca e soare sau nori negri pe cer , VRAJITOAREA sau MASTERA , cum ii spun copiii , se arata zilnic la scoala . E profa' de mate .... nu are matura ..... doar un catalog si un condei cu care transforma elevii ...din fericiti in nefericiti !!! :)

warmachine

Associate
O blonda in seara de halloween isi lua hainele pe dos iar lamiezul nopti privi cerul pt a vedea o vrajitoare
Dupa ce aparu vrajitoarea o intreba
Doi barbati,ion si gheorghe ,ma iubesc si voe sa ma ia in casatorie.Spune-mi cine va fi norocosul?
Vrajitoarea se uita in globul ei de cristal,in carti,si spune
Norocosul va fi gheorghe,te vei casatori cu ion

DeletedUser394

Guest
Elianna și Orome s-au plăcut din prima clipă. Chipurile lor, oglindite în lumina lunii, erau vrăjite.
Anii treceau...Orome mergea des la lupte. Elianna își făcuse un obicei din a merge, în fiecare an, de Halloween, în locul în care își cunoscuse alesul. Vremea frumoasă din acest an o îmbia să intre în apă și să se lase mângâiată de valurile unduioase. După un timp niște zgomote o speriară, ieși din apă și se îmbrăcă în grabă. Nici nu observă că luase hainele pe dos. Se uită împrejur, nu văzu nimic. Se uită spre cer și, în zare, încă se zărea Freya care gonea pe mătura-i fermecată. Încă o profeție se împlinise: La miezul nopții, o fată îmbrăcată cu hainele pe dos, tremurând de spaimă o zărise...

DeletedUser478

Guest
Indiferent daca porti hainele pe dos sau nu vrajitoarele nu exista. Poti sa te uiti toata noaptea la cer ca nimic nu va aparea, doar imaginatia ta va fi acolo cu tine si daca vezi anumite lucruri vor fi rodul imaginatiei tale.

DeletedUser646

Guest
Dacă în seara de halloween porţi hainele pe dos, iar fix la miezul nopţii priveşti cerul, vezi o vrăjitoare...sau un F16.

DeletedUser389

Guest

Poti sa te invarti in jurul lor de 999 de ori, ca degeaba. Stafiile, spiritele sau vrajitoarele care se ivesc din cealaltă lume pentru a face rău oamenilor nu vor dispare decat daca stii sa spui vraja potrivita si anume : piei din ochii mei acum ptiu ,ptiu ,ptiu si in acelasi timp ii arunci un pumn de bomboane sau alte dulciuri in fata. Nu uita sa strigi apoi : ne vedem la anul ; asta ca sa fie supararea mai mica desi daca bomboanele sunt bune sunt chiar fericite sa plece savurandu-le. Asa ca nu va zgarciti la dulciuri , cat mai multe si cat mai bune.

badrela

Enchanter
Sa merg in jurul ei de 9 ori... asta daca nu lesin cand o vad !! As putea face asta doar daca stafia ar suferi de paralizie totala .... sa fiu sigura ca nu ma prinde de picior !!! :)

DeletedUser612

Guest
Dacă vezi o stafie, este semn clar ca ori este beat crita sau ai consumat ceva si ai halucinatii, ori esti atat de convins de existenta stafiilor incat mintea ta si-a creeat propriul univers paralel unde le-a dat viata si ai devenit prizonierul propiei imaginatii, in acest caz o vizita la Balaceanca nu strica! Trece cu multe dulciuri :p

DeletedUser646

Guest
Dacă vezi o stafie, mergi în jurul ei de nouă ori, doar așa va dispărea...orice urma de indoiala din mintea ta ca fantoma nu este alceva decat o pacaleala ... o fantoma care se respecta nu sta pe loc.

DeletedUser410

Guest
Hai sa facem o discutie:
-in primul rand, de ce ai vrea sa dispara? poate e prietenoasa
-in al doilea rand: sa zicem ca vrei sa dispara...in ce sens te invarti, in sensul acelor de ceasornic sau in sens invers?
-de ce de 9 ori?
-cat de mare o fi fantoma? poate ai nevoie de cardio, ca scoti limba la a 5-a tura
-ganditi-va ce o fi in capul ei cand vede ca cineva se invarte in jurul ei
-daca se misca o luam de la capat?
Prea complicat, prea ambiguu, prea ca la tara!

DeletedUser394

Guest
Un copac neobișnuit apăru în pădure, fix în poienița preferată a iepurașului. Curios, se învârti de câteva ori în jurul lui și... bang...Se trezi înconjurat de o mulțime de frunze, iar copacul dispăruse. Ce fusese oare?

DeletedUser478

Guest
Ce pot sa spun nu am vazut nici o stafie pana acum, dar si daca asi vedea probabil nu asi sta sa ma invart in jurul ei si asi lua-o la fuga.:D:D

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus