• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Downgrade

• Autor subiect DeletedUser221
  • Data de început

DeletedUser221

Guest
Ar trebui implementata o optiune ca sa putem face downgrade la cladiri. Cate un nivel, nu sa stergi de tot cladirea. Asta ar rezolva si problema la eventuri pentru cei care nu mai au cladiri de marit.

DeletedUser1115

Guest
E cam greu de implementat asta.
Mai degrabă pui 2-3 clădiri noi și le faci upgrade pentru event, apoi le ștergi.

ULISE

Ascended
Ar trebui implementata o optiune ca sa putem face downgrade la cladiri. Cate un nivel, nu sa stergi de tot cladirea. Asta ar rezolva si problema la eventuri pentru cei care nu mai au cladiri de marit.
Am propus si eu asta mai demult dar cica nu se poate o_O

DeletedUser1708

Guest
Buna,

M-ar interesa un posibil "downgrade" care sa poata fi aplicat pe locuinte, ateliere sau fabrici si care sa poata fi implementat pe interfata jocului .... sper sa nu fie dificil de realizat. Poate e o cerere mai neobisnuita, dar uneori poti castiga spatiu suplimentar si poti elibera resurse pentru "modernizarile" cerute de joc. Adica, mai pe scurt, va intreb daca se poate sa existe pe interfata si optiunea de "revenire la varianta anterioara" pentru cladirile din jocul Elvenar.

O primavara frumoasa tuturor !!!

Am vazut ca "nu se poate" ceea ce doresc eu, citind postarile mai vechi. Atunci e ok si subiectul e inchis :) .

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser1791

Guest
Lipsboo, având în vedere faptul că era deja deschis un subiect cu referire la ceea ce ai solicitat am mutat postarea în conformitate cu Regulamentul forumului:

3. Postează în forumul corect
Vă rugăm ca înainte de postarea unui topic nou să vă asiguraţi că acesta este în secţiunea corespunzătoare, pentru ca moderatorii să nu fie nevoiţi să îl mute sau să îl şteargă mai târziu.

Sus