• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Feedback Discuții Versiunea 1.16 + Elfi de pădure

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Vă rugăm să folosiți acest subiect pentru a discuta sau pentru a vă exprima părerile despre versiunea 1.16. Mai multe informații puteți găsi aici.

Toate cele bune,
Echipa Elvenar

DeletedUser613

Guest
"Mai multe unități ușoare de luptă la distanță au fost îmbunătățite.
Cerberii și Câinii de război sunt acum mai puternici împotriva Magilor."

Nu stiu cum ar putea aceste 2 modificari sa aduca beneficii elfilor. Chiar din contra. Mai mult beneficiaza unitatilor din privinciile de cucerit facand astfel si mai grea cucerirea. Nu cred ca era nevoie sa fie acestea mai puternice.

daymaker

Wizard
"Cerberul s-a mutat din Cazarmă în Baza de antrenament și prin urmare, nu mai este disponibil exclusiv oamenilor, ci și elfilor. "

Deleted User - 1258

Guest
Un aspect negativ odata cu lansarea celei de a 2-a etape a revizuirii celebrului sistem de lupta este faptul ca cele 2 cladiri anexe cazarmii,tabara mercenarilor si baza de antrenament nu sunt cu productie de sine statatoare,ocupand sloturile cazarmii deoarece impart lantul de instruire cu al cazarmii

DeletedUser294

Guest
Un aspect negativ odata cu lansarea celei de a 2-a etape a revizuirii celebrului sistem de lupta este faptul ca cele 2 cladiri anexe cazarmii,tabara mercenarilor si baza de antrenament nu sunt cu productie de sine statatoare,ocupand sloturile cazarmii deoarece impart lantul de instruire cu al cazarmii

Dacă ai fi putut să produci trupe în toate cele 3 clădiri, ai fi produs trupele mult prea repede.

subscriu..
si cu noua asezare din cazarma trebuie sa ne obisnuim

Acea schimbare a fost făcută pentru a fi mai ușor să aflăm cum să ne facem strategia înainte de a începe o luptă. Astfel așezate fiecare trupă este mai puternică împotriva celor două trupe care din dreapta ei, și mai slabă împotriva celor două trupe din stânga. Totul gândit ca o rotație. Dau un exemplu simplu, numerotez ordinea trupelor din cazarmă cu 1, 2, 3, 4, 5... astfel dacă avem ca inamicii trupe de tipul magi, care în cazarmă am notat-o cu numărul 3... știm că 3 e puternic împotriva la 4 și 5 și slab împotriva la 1 și 2. Sper că ți-am răspuns la nelămurire și am scăpat pe mulți de o bătaie de cap :p

ciryl75

Apprentice
da pentagonul de lupta a fost implementat in teren(in luptele efective)? sau a ramas pe hartie si luam bataie ca magaru in panta in luptele din teren indiferent de trupele puse? de ce cu damage mai mic decat trupele mele, pe teren, adversarii imi doboara mai multe trupe decat dobor eu, fara sa lupt contra vrajilor?

DeletedUser416

Guest
nu mi-am imaginat ca instruirea unitatilor din tabara mercenarilor va fi legata de cea din cazarma o_Oo_Oo_O
cum este posibil asa ceva?
pentru ce avem spatiul ocupat cu DOUA CLADIRI daca nu putem face instruirea independent?
daca asa se punea problema, atunci puteam avea instruirea tuturor unitatilor DIN CAZARMA si atat.
incredibil!!!

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser294

Guest
Ce stii mai urmeaza vreo "reechilibrare" in versiunile urmatoare?... la unitati/lupte ma refer..

Deocamdată se lucrează la asta, vedem mai exact în versiunea 1.17. Pe beta s-a băgat versiunea 1.17 cu câteva schimbări, dar până ajung pe serverele live mai pot apărea modificări.

DeletedUser542

Guest
dezastrul continua.astia au luat-o razna rau de tot.doar 3 extinderi are tot capitolul.
unitatile alea din tabara mercenarilor sunt de tot rasul.magul ala al florilor e mult mai slaba decat vrajitoarea:))
imi pare rau ca am dat cercetare la baza de antrenament si am mai si pus-o in oras.
da acum mai lipsea sa adunam si productii de la cladirile culturale. asta da farmec al jocului :))

ULISE

Ascended
Mai multe cladiri de antrenament = mai putin spatiu pentru cladirile de productie si pentru cele de cultura care in era elfilor padurii vor trebui conectate la strazi!!!

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
nu mi-am imaginat ca instruirea unitatilor din tabara mercenarilor va fi legata de cea din cazarma

https://ro.forum.elvenar.com/index.php?threads/În-spatele-scenei-modificarea-sistemului-de-luptă.513/#post-5057

Cazarma, Baza de antrenament și, începând cu capitolul zânelor, Tabăra mercenarilor, vor împărți un singur lanț de producție. Acest lucru înseamnă că veți avea un maxim de 5 sloturi de antrenament disponibile (în funcție de nivelul cazarmei), în care se poate adăuga producția din aceste trei clădiri separate.
:)

DeletedUser520

Guest
mi se par inutile 2 cladiri care fac acelasi lucru, doar ocupa spatiu, care si asa este putin. Macar de crestea nr. de sloturi de instructie, desi ideal era sa amtrenam trupe simultan in cele 2 cladiri,
Legat de noul sisitem de lupte: este dezastruos! O adevarata bataie de joc! Inainte castigam o lupta cu pierderi minime, acum nu pot castiga niciuna! Inteleg mai greu, dar acum e imposibil! Ma bate gandul sa renunt la joc!

ULISE

Ascended
Se pare ca din ce in ce mai multi jucatori aflatii in faza medie sau de inceput a jocului nu mai au motivatie sa continue. Cred ca vom ramane doar noi cei din top care suntem avansati cu cercetarea si care am reusit sa cucerim in jur de 300 de provincii. Pacat!!

ULISE

Ascended
Upgrade-ul cladirilor de instruit trupe are drept consecinta doar numarul trupelor instruite si viteza de instruire.
Marimea diviziilor cu care intri in lupta depinde doar de cercetare.
Dupa noile modificari ajungi relativ repede la un numar considerabil de trupe (divizii) si fara upgrade maxim la cladiri. Upgrade-ul manaca doar spatiu din oras fara niciun beneficiu suplimentar in conditiile in care oricata armata ai strange luiptele sunt conditionate doar de marimea diviziei. Deci poti repeta si pierde o lupta la infinit ca tot nu vei avansa in provincie.
Se impune intrebarea: La ce bun sa mai faci upgrade la cladirile militare? dupa ce ai atins cele 5 sloturi de instruire.
Bonusul de puncte in clasament mi se pare nesemnificativ!

DeletedUser542

Guest
am si eu cateva intrebari pentru cei care joaca pe beta.
1. la cladirile culturale motivate ale elfilor padurii se culege mana dubla?
2. la primarie lvl23 cat este capacitatea vistieriei?am impresia ca este mult mai mica decat 16M
3. cat costa extinderea 36?

Deleted User - 1258

Guest
Extinderea 35 a costat 7000k ,iar 36 imi arata ca va fi de 8000k banuti:eek:

Sus