Te rugăm să folosești acest subiect pentru a discuta sau pentru a-ți exprima părerile despre evenimentul Ascensiunea Phoenixului 2022.
Toate cele bune,
Echipa Elvenar
Toate cele bune,
Echipa Elvenar
In primul rand pot spune ca gradul de dificultate al acestui event a fost redus in comparatie cu cel anterior, grafica artefactului este foarte frumoasa...
Oul de lava a fost un punct forte al acestui event...
Insa avand in vedere ca a fost plasat la inceput de event era clar ca nimeni nu avea suficiente esente in acel moment si era normal sa apara in momentele cand se facea o inlocuire, in plus cine si-a dorit a trebuit sa investeasca destul de consistent, deoarece a aparut cu frecventa redusa...
Cel mai tare insa m-a dezamagit artefactul Phoenixul Amurgului, cred ca este cel mai slab si cel mai neatragator artefact de pana acum....sa oferi atat de putina marfa sensibila si puncte de cunoastere avand in vedere ca productia este la 48 ore, mi se pare total neproductiv...
Ce ma intristeaza la aceste eventuri este ca devin din ce in ce mai slabe iar artefactele din ce in ce mai sarace....
Un event care se respecta ar trebui sa aiba cel putin trei premii importante si un artefact pentru care sa se merite sa lupti....
Cu cat prmiile vor fi mai valoroase cu atat mai multi jucatorii vor dori sa le aiba....deci vor investi....cam asta cred eu depre acest event!
Mai bine aceste eventuri ar fi mai rare dar mai valoroase...
Pana acum de fiecare data cand ai intrebat ceva sau aveai nevoie de ajutor am fost pro... acum se pare ca ai o problema personala cu mine draga doamna si am sa te ignor cu succes pe viitor... te rog nu mai trimite mesaje personale ca nu e cazul sa tii evidenta nimanui cand doreste sa se lase de joc sau sa iti faci grija de investitiile altora. E frumos la Zalau!Sincera sa fiu nu aveam nevoie de parerea ta in ceea ce priveste acest event si deci nu iti voi raspunde...
Trebuia sa te adresezi celor de la inno....cu pareri pro si contra....asa a cerut Elmer....nu mie...
Cand voi avea nevoie de sfaturile tale...te voi contacta....dorinta ta de sti totul si de a incerca sa fii administratorul din umbra al acestui joc, devine obositoare....limiteaza-te strict la ce se cere in acel moment...
Iar aroganta cu artefactul arata ca te dai mare, in lipsa de altceva...
Cred ca ar trebui intai sa stii tu ca este un joc....altfel nu ai spune din ce in ce mai des ca parasesti jocul insa ramai si mai dai si sfaturi...
Mai stiu un coleg care critica acest joc si care spunea mereu ca pleaca....ai ajuns exact ca el!
Spor...si nu uita ca nu este decat un joc!