• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Din nou despre Harta Lumii

ULISE

Ascended
Ar putea fi implementat un sistem de gestiune al proviinciilor descoperite dar netereminate si al proviinciilor ce pot fi explorate cu iscoada?
Asta cred ca ar putea sa apara la Primarie (dupa modelul relicvelor) si de acolo printr-un clic sa te trimit in zona respectiva a hartii.
Ar fi util mai ales pentru cei ce au descoperit o zona mare de harta.

Totodata consider ca zoom-ul pentru Harta Lumii ar fi foarte util.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Zoom se poate da si acum cu tastele L si K. Am testat in Firefox personal si am inteles ca merge si in Edge, stiu ca sub Chrome deja mergea parca. Imbunatatiri si noi functii se vor face/adauga in permanenta asa ca feedback-ul este binevenit, chiar daca uneori dureaza sau functia nu este cizelata din prima (cum am schimbat acum din nou harta de exemplu, pentru ca marginea era prea pronuntata).

Edit : False alarm ! Odata cu update-ul de astazi v0.29, nu mai merge :D Tasta L poate fi folosita pentru a accesa fereastra de logout (tot e bine), iar tasta K la nimic :p

Ultima editare:

DeletedUser

Guest
Ar fi frumos sa faceti totusi zoom'ul pentru ca sincer este cam aiurea sa calculezi pe unde anume trebuie sa mai cuceresti odata ce ai cucerit multe teritorii si la fel si pentru a motiva vecinii deoarece harta se incarca mai greu pentru 3 vecini alaturati...

Sus