Pot să spun și eu o poveste !? : ceva mai scurtă! Că jocul este un hobby, nu-I așa !? Deci ceva plăcut în timpul liber. Nu-mi permit să adaug ceva la DEX, dar în activitatea profesională, dacă nu îți place ce faci, realizezi ceva bun sau foarte bun ? Eu nu am întâlnit pe nimeni ! În schimb, din fragedă pruncie, nu mi-a ajuns ”timpul liber„ Parcă o aud și acum pe mama : ” Nu te duci la joacă, până nu mănânci tot…Nuuuu, mai înfuleca așa repede „ sau la orele serii, ce să mai spun, că de multe ori părinții m-au dat dispărut, că nu mă găseau în locurile obișnuite de joacă. În rest, am rămas un multi Hobbyst ! Fără prea mult ”timp liber” Cine mai are așa ceva, azi ? Că mai facem un ban în plus (eventual să-l dăm pe ”diamante„) Dar am făcut și sport nehobbyst. Am și câștigat, de copil, un stilou cu peniță de aur, la un concurs mare (nu dau marca să nu fie reclamă). Nu am reușit să-l păstrez și nici să-l vând : l-am făcut cadou unei doamne directoare, cu rugămintea să-mi angajeze mama, ce nu-și găsea loc de muncă. Și ce important m-am simțit, că mi-am adus aminte de cuvintele antrenorului meu din copilărie : ” În sport, important este să concurezi cu tine și să te depășești mereu