Fac toata turla inca de cand a aparut, cu phoenixul de foc hranit, armurier si 2 unitati dezlantuite. Sunt momente cand am si armurier + unitati dezlantuite sau cand am doar una din ele. Folosesc doar armata ( predominat din tabara mercenarilor), la ultimul prag cand am timp merg pe manual...se poate fara negocieri.
Parerea mea este ca merita, cu conditia sa o termine toti colegii. Nu am primit nici eu artefact pentru cladirea de acum, de ceva timp castig mai rar si armurierul (eu pe el il doresc) insa per total sunt pe castig, nu pe pierdere...Premiile individuale substantiale se regasesc la ultimul prag.
Turla o termina 8 fratii uneori 10 (nu constant) primele 5 fratii sunt pe primele 6 locuri din clasament, nu fratiile mici predomina...
Am citit mai sus ca turnirul ar fi mai ofertant in premii, daca si la turnir premiul de la final ar fi primit doar de cei ce ating un anumit prag ar mai atarna la fel balanta??
P.S. Cu reducerile de timp castigate pe parcursul turlei si la finalul ei, produc armata (cu ursul brun hranit) asa am armata suficienta si pentru turla si pentru turnir....
Exista si jucatori norocosi si multumiti, nu contest lucrul acesta. Felicitari si s-aveti bafta in continuare!
Cand am mentionat ca turnirul este ofertant, comparativ cu turla, am luat in calcul ca premiile de la turnir sunt palpabile si nu tin de noroc (probabilitate de castig). Ma repet (nu pt a agasa), nu toti jucatorii au abilitatea de a jongla la ambele evenimente: asta tine de cata armata produci in cazarma, marfuri pt negocieri, reduceri de timp, ultilizarea ursului brun, phoenix de foc… dar mai ales de a sti cum si ce sa folosesti (ce categorie de trupe este nevoie la fiecare turnir, pt ca ele se modifica mereu).
Posibil sa nu ma fi exprimat corect si-mi cer scuze pt asta. Daca ne uitam la clasamentul general al fratiilor (nu pe sectiunea turla), jocul ne arata, cu aproximatie, ca sunt cam 100 de fratii cu 25-20 de jucatori (lideri si fratii de nivel mediu). Din acestea, doar 10-12 fratii se implica total la turla, celelalte au doar varfuri, participarea fiind partiala. Ori procentul este foarte mic, tinand cont de cate fratii apar in joc, existand o discrepanta vizibila, zic io, de aici si concluzia ca turla nu este de interes major.
Cat despre fratiile mici, cu jucatori incepatori, cred ca nu au nicio sansa sa termine turla in totalitate.