Multumesc. Si as vrea sa completez cu o explicatie, ca poezia a venit ca urmare a faptului ca nu toti jucatorii au ajuns la capitolul nou si nu o sa se inteleaga ce cauta cele 3 corabii in brad si nu sunt in ligheanul cu apa rece. Am agatat si niste cheite si imitatii de perle care sunt prezente tot in rasa noua. Ma gandisem si la seminte, dar intr-un ambalaj nu erau vizbile. Nu am facut o fotografie a bradului in intregime, pt ca nu se mai vedeau bine cele enumerate anterior. Explicatia a venit in forma de poezie pt ca mi s-a parut mai amuzant, decat sa enumar elementele cu care lucram in Elvenar.Felicitari castigatorilor concursului!!!
Echipei elvenar insa vreau sa ii spun ca era corect sa se precizeze in cerinta ca vor fi premiate postarile care vor include atat imagine cat si poezie!! Altlel ramame loc de interpretari...mai ales cand in joc sunt 1000, 800, diamante, premii care nu au mai fost pana acum. Din punctul meu de vedere tot ramdom-ul era cea mai putin interpretabila forma de alegere a castigatorilor.
"Ați împodobit bradul? Este atât de drăguț încât vreți să îl arătați tuturor? Dacă are cel puțin un articol care ne amintește de Elvenar, atunci postați-l aici. Aveți șansa să câștigați Diamante.
Puteți posta imaginile direct în acest topic, sub acest anunț, până pe 31 decembrie, ora 23:59.
Echipa Elvenar va stabili câștigătorii! "
Atat timp cat nu se face un live pe o retea de socializare vor exista suspiciuni...Da, si eu cred ca modalitatea random.org ar elimina orice suspiciuni si nemultumiri.
Qui prodest? In beneficiul cui ar fi aceasta masluire a rezultatelor? Intreb si io retoric, desigur. Jocul nu permite impartirea premiului cu altcineva, asta in cazul in care presupui ca ar trage foloase si o alta persoana. Si-atunci care ar fi scopul? In ceea ce ma priveste pe mine, nu am timp si nici interes sa mai urmaresc genul asta de actiuni. E suficient timpul alocat jocului.Atat timp cat nu se face un live pe o retea de socializare vor exista suspiciuni...