• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Discuții Concurs - Creatura

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Nighthawk

Senior Forum Mod
Echipa Elvenar
Vă rugăm să folosiți acest subiect pentru a discuta sau pune întrebări despre concurs.

yulishko

Enchanter
Hmm, felicitari pentru decizia de ai premia pe toti participantii. Ar fi fost pacat sa ramana unu pe dinafara, oricum nu participa decat cei care au castigat mereu, ceilalti si-au dat seama ca nu are rost sa mai piarda timp degeaba..

Ma bucur foarte mult pentru decizia luata...simt o oarecare apropiere de jucatori spun asta deoarece se intampla mai greu sa se indeplineasca anumite dorinte ale noastre. :)

Hmm, felicitari pentru decizia de ai premia pe toti participantii. Ar fi fost pacat sa ramana unu pe dinafara, oricum nu participa decat cei care au castigat mereu, ceilalti si-au dat seama ca nu are rost sa mai piarda timp degeaba..
Draga mea, numai cine joaca poate castiga!
De cand sunt in joc nu am sarit nici un concurs chiar daca am pierdut cateva, asa ca incearca sa intri din nou in competite si sigur te vei bucura de succes.
Nu cred ca afirmatiile de mai sus au o baza reala.
O seara frumoasa!

frunza

Chef
Ar fi fost pacat sa ramana unu pe dinafara, oricum nu participa decat cei care au castigat mereu, ceilalti si-au dat seama ca nu are rost sa mai piarda timp degeaba..
Intotdeauna vor exista carcoteli, niciodata nu vor fi numai jucatori multumiti de rezultatele de la concurs. Dar ce nu pot io intelege, de ce se lasa toti atat de usor influentati de presupunerea ca se fac “misculatii” ? Nici io la inceput nu am castigat, dar n-am renuntat, pt ca una din conditiile de baza la aceste concursuri este sa participi. Daca n-o faci, exclus sa castigi ceva. E ca la Loto, doar ca acolo pierzi bani…aici nu pierzi nimic!

La propunerea unor jucatori s-a schimbat modalitatea de premiere, nici asa n-a fost bine. In momentul cand jucatorii au fost off topic, dar premiile existau, ele au fost acordate, dar tot n-a fost bine! atata debuseu de nemultumire si aproape frecevent, nu-l pot intelege oricat m-as stradui!

lui ULISE sa i bagati diamantele cu vreo 2-3 zile intarziere(gasiti voi un motiv;)), ii place adrenalina rau :):):):)
Nu cateva zile, ci vreo saptamana, poate de data asta ne da vreo reteta de mancare sofisticata :))))

yulishko

Enchanter
@ frunza

Nici nu cer sa fiu inteleasa, e parerea mea si mi-o pot exprima, sau cel putin asa cred.....daca e interzis sa ma anuntati, si cum am ales sa nu mai particip acolo unde cel putin 5 jucatori castiga la fiecare concurs indiferent de numarul de participanti, pot sa nici nu imi mai exprim parerea niciodata.
Daca e forum cu circuit inchis, trebuie doar sa imi spuneti ;)
Editia unde premiul a fost 1000 diamnte si el a fost acordat de echipa elvenar........a dus la decizia de a nu mai participa!!! Pentru mine a spus tot...

Multa bafta in continuare!!!

Hai nu te victimiza draga yulishko, nu te ingradeste nimeni, unde ai citit tu asta?
In al doilea rand, faptul ca se repeta ca unii jucatori castiga mereu sau nu asta a fost din totdeauna, deoarece nu sunt prea multi participanti...asta inseamna sa ai noroc sau nu...
Iar chestia cu premiul de 1000 diamante a fost cand castigatorii se alegeau in alt mod nu ca acum....daca nu ai fost tu aleasa atunci nu inseamna ca cineva face lucruri necurate, nu? Era oare obligatoriu ca tu sa fii aleasa atunci;) sau te-ai apreciat tu ca meritand asta?
Ma intreb ce parere ai fi avut acum daca atunci erai aleasa:oops: probabil ai fi fost multumita pana la prima respingere si apoi ai fi avut aceeasi parere ca acum...
Are dreptate frunza, indiferent de concursuri, tot timpul vor exista nemultumiti, insa sincera sa fiu nu ma asteptam ca o jucatoare de top cum esti tu sa gandeasca in acest fel si sa bata moneda ca a pierdut un premiu iar faptul ca nu vei mai participa la concurs este alegerea ta si nu te obliga nimeni sa participi....
Peste un timp o sa iti para rau ca nu participi....si asa sunt rare concursurile...
Seara buna!

frunza

Chef
@ frunza

Nici nu cer sa fiu inteleasa, e parerea mea si mi-o pot exprima, sau cel putin asa cred.....daca e interzis sa ma anuntati, si cum am ales sa nu mai particip acolo unde cel putin 5 jucatori castiga la fiecare concurs indiferent de numarul de participanti, pot sa nici nu imi mai exprim parerea niciodata.
Daca e forum cu circuit inchis, trebuie doar sa imi spuneti ;)
Editia unde premiul a fost 1000 diamnte si el a fost acordat de echipa elvenar........a dus la decizia de a nu mai participa!!! Pentru mine a spus tot...

Multa bafta in continuare!!!
Ba chiar te rog sa-ti exprimi parerea, io merg pe considerentul ca orice comunicare transparenta, amiabila si libera poate rezolva multe probleme sau deficiente, chiar daca sunt opuse parerilor mele. Mai ales daca sunt argumentate. Sa-nteleg ca te-ai suparat si ai renuntat atunci cand am luat 1000 de diamante? Sincer, imi pare rau si-ti spun ca te inseli, nu a existat niciun fel de aranjament. Particip la concursuri pt ca sunt creative si este un segment care mie imi place (care te scoate din rutina zilnica) si nu neaparat sa castig. Mi s-a intamplat uneori sa uit de ele si sa-mi aminteasca o colega de rezultate. Singura modalitate de premiere pe care am agreat-o este random.org, iar atunci nu am crezut ca voi lua premiul cel mare. Mi-ar placea sa te razgandesti! :)

Toate cele bune!

yulishko

Enchanter
@ Frunza
Nu stim ca tu ai fost castigatorul acelui premiu, insa am spus atunci ce m-a nemultumit!! pe langa faptul ca odata cu premiile mari (locul 1 si 2) a aparut acea modalitate de premiere care ridica multe semne de intrebare. Nu toti vedem frumosul la fel! Faptul ca au fost alesi castigaori doar cei care aveau si ceva versuri pe langa imagini desi nu era trecut ca si criteriu ( eu nu am avut) nu mi-a placut, si mi-am exprimat parerea inca de atunci.
In rest ce sa zic....nu vad rostul pentru care as participa, chiar il consieder timp pierdut...

@ Viorica
Faptul ca imi spun parerea nu inseamna ca ma victimizez, am tot dreptul asta, si nicaieri nu am spus ca eu meritat acel premiu!!! In plus era o conversatie intre mine si un / o alt(a) coleg(a). Te rog nu te mai baga in conversatii atunci cand nu iti sunt adresate!!! Nu ti-a cerut nimeni sa fi moderator intre mine si Frunza, cred ca amandoi suntem adulti si ne descurcam si fara interventia ta. Nu vreau sa intru in polemici cu tine, evit sa raspund atunci cand intervii tu, am vazut de ce esti in stare in toata hartuiala cu Ulise.
Te rog treci peste tot ce scriu pe aici, IGNORA, nu iti sunt adresate!!!!

yulishko

Enchanter
Care adevar??? Ala in care iti spun ca esti o hartuitoare si ca nu vreau sa ajung sa fiu vanata peste tot de tine, asa cum faceai cu Ulise??? Asta o vezi tu ca aparare???
Fiinta perfecta, detinatoare a adevarului suprem, te rog mai uita-te si in gradina ta si eticheteaza-te !!!
Multumesc, tu m-ai facut sa iau decizia de a-mi sterge contul de aici, oricum ai devenit moderator sef peste tot!

ULISE

Ascended
Este o rteta foarte buna pe care o si folosesc la diverse ocazii speciale.
Va rog sa increcati macar odata.

PS
Desi nu imi place sa gatesc (chiar urasc sa stau in bucatarie) ii pot cere sotiei sa imi dea niste retete super.
Eu doar cu bautura axata pe tarie. ;)

yulishko

Enchanter
@ Veorica & "CR"

Cu parere de rau pentru voi, iete sunt tot aici, cum nu am gasit modalitatea de a sterge acest cont (de aici de pe forum) si la mesajul meu de ieri nu a raspuns niciun moderator, v-ati bucurat prematur de vestea buna!!! Ma bucur si de faptul ca sunt asa importanta incat ati sarit imediat sa va exprimati frustrari in urma unei pareri expuse de mine aici, asta arata valoarea pe care o am, imi da incredere ;). Parerea mi-o voi exprima tot timpul, e dreptul fiecaruia dintre noi.

CR, dragul meu...virgina nu mai sunt de mult, am familie, copii... cat despre faptul ca "noi te cunoastem foarte bine" ma intreb care voi.... tu cu veorica, sau suferi tu cu nickname-ul tau?? Scumpule, nimeni nu cunoaste pe nimeni aici, doar daca impartiti si viata reala (de multe ori nici atunci). Aici nu exista decat un nick-name...si "eticheta" pe care o pune celalalt in functie de frustrarile pe care le are... Intelegi asta? Nimeni nu cunoaste pe nimeni :p.
P.S. in telefonul meu exista si eticheta pusa doamnei cu care esti acum de acord....

Va astept comentariile (sa ma mai amuz) la parerile pe mi le voi exprima de acum incolo, aici nu voi mai raspunde....suntem de mult in afata subiectului..

Ultima editare:
Da te-a durut tare....draguto!
Ai grija la emotii, nu mai esti tanara, dupa cum spuneai ;)
Am si eu niste etichete ramase de la borcanele cu dulceata ti le dau tie pe toate, sa fii si tu multumita....daca tot te-ai amarat ca ai pierdut cele 1000 diamante macar sa te indulcesc putin...
Si nu uita...adevarul doare dar mai tare roade!
Credeam ca macar sa scrii un nume corect ai fi putut, dar nu-i nimic eu sunt ingaduitoare cu cei ramasi in urma care nu pot copia corect un nume, nu este nimeni perfect....
O seara asa cum ne doresti tu noua...pa pa!

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Sincer, nu e locul aici pentru provocari si atacuri mai mult sau mai putin personale si stiti acest lucru, nu e tocmai prima data cand lucrurile merg in aceasta directie. Aveti mesagerie privata, va puteti muta frumusel acolo. Cat timp a fost feedback a fost perfect in regula si multumim frumos pentru el, dar deja discutia nu mai are prea multa valoare. Multumim pentru intelegere :)

ULISE

Ascended
Cred ca din cauza mea s-au intamplat toate aceste mici neintelegeri! Sa ma explic: De vreo 3 zile nu mai postase numeni nimic in concurs si cum erau ultimele ore din ultima zi de concurs si erau doar 9 posatari mi-am zis ia sa pun si eu o reteta, pe care o folosesc la evenimente, ca sa "ciupesc" niste diamante. "Necazul" este ca a mai postat inca cineva (czapuc) dupa mine si asa au aparut 11 posatari. daca as fi stiut tineam reteta pentru mine! ;)

Frunti descretite si bafta la joc tuturor!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus