Draga mea, numai cine joaca poate castiga!Hmm, felicitari pentru decizia de ai premia pe toti participantii. Ar fi fost pacat sa ramana unu pe dinafara, oricum nu participa decat cei care au castigat mereu, ceilalti si-au dat seama ca nu are rost sa mai piarda timp degeaba..
Intotdeauna vor exista carcoteli, niciodata nu vor fi numai jucatori multumiti de rezultatele de la concurs. Dar ce nu pot io intelege, de ce se lasa toti atat de usor influentati de presupunerea ca se fac “misculatii” ? Nici io la inceput nu am castigat, dar n-am renuntat, pt ca una din conditiile de baza la aceste concursuri este sa participi. Daca n-o faci, exclus sa castigi ceva. E ca la Loto, doar ca acolo pierzi bani…aici nu pierzi nimic!Ar fi fost pacat sa ramana unu pe dinafara, oricum nu participa decat cei care au castigat mereu, ceilalti si-au dat seama ca nu are rost sa mai piarda timp degeaba..
Nu cateva zile, ci vreo saptamana, poate de data asta ne da vreo reteta de mancare sofisticata )))lui ULISE sa i bagati diamantele cu vreo 2-3 zile intarziere(gasiti voi un motiv), ii place adrenalina rau
Ba chiar te rog sa-ti exprimi parerea, io merg pe considerentul ca orice comunicare transparenta, amiabila si libera poate rezolva multe probleme sau deficiente, chiar daca sunt opuse parerilor mele. Mai ales daca sunt argumentate. Sa-nteleg ca te-ai suparat si ai renuntat atunci cand am luat 1000 de diamante? Sincer, imi pare rau si-ti spun ca te inseli, nu a existat niciun fel de aranjament. Particip la concursuri pt ca sunt creative si este un segment care mie imi place (care te scoate din rutina zilnica) si nu neaparat sa castig. Mi s-a intamplat uneori sa uit de ele si sa-mi aminteasca o colega de rezultate. Singura modalitate de premiere pe care am agreat-o este random.org, iar atunci nu am crezut ca voi lua premiul cel mare. Mi-ar placea sa te razgandesti!@ frunza
Nici nu cer sa fiu inteleasa, e parerea mea si mi-o pot exprima, sau cel putin asa cred.....daca e interzis sa ma anuntati, si cum am ales sa nu mai particip acolo unde cel putin 5 jucatori castiga la fiecare concurs indiferent de numarul de participanti, pot sa nici nu imi mai exprim parerea niciodata.
Daca e forum cu circuit inchis, trebuie doar sa imi spuneti
Editia unde premiul a fost 1000 diamnte si el a fost acordat de echipa elvenar........a dus la decizia de a nu mai participa!!! Pentru mine a spus tot...
Multa bafta in continuare!!!
perfect de acord cu tineFii calma
O veste buna!