DeletedUser1791
Guest
Vă rugăm să folosiți acest subiect pentru a discuta sau pune întrebări despre concurs.
In opinia mea, propunerea ca alegerea castigatorului sa se faca in functie de aprecieri este lipsita de obiectivitate devenind o competie intre fratii, preferam forma Random.org
@Nighthawk Fiind un "concurs de creatie" nu crezi ca ar fi mai ok sa se voteze cele mai interesante/amuzante (necopiate de pe net) povesti?
No offence, dar de unde stim noi ca "extragerea" random.org este corecte?
Ar fi bine sa faci un live cu momentul cand apesi pe buton
Cred ar fi bine de luat in seama acesta propunere de votare pentru cele mai interesante sau amuzante creatii originale...si cred ca acest aspect ar da un suflu nou concursurilor...si ar stimula inventivitatea participantilor...
Apreciez viteza de reactie a staff-ului la propunerile jucatorilor si intotdeauna e benefic un dialog constructiv. Le-am citit si eu la momentul acela, am vrut sa comentez pt ca intuiam cum se va derula situatia. Din varii motive nu am reactionat, mai mult din curiozitate pt ca voiam sa mi se confirme intuitia. Nu-i bai, nu-i suparare, noi sa fim sanatosi si sa mearga jocul mult timp de-acum incolo. Multam de raspuns si sarbatori cu bine.Este greu să-i mulțumești pe toți:
Hmm... pai daca presupunem ca extragerea echipei Elvenar nu e corecta, atunci de ce am presupune ca votul lor ar fi corect? Cand e sa nu ai incredere, nu ai nici intr-un livevotul CORECT , al celor din echipa Elvenar !!! Fără ,,extrageri ,, bătătoare la ochi !!!
Zau, ca nu nu "l-am intepat" pe Nighthawk si nici nu am intentionat asta, sa nu vina Mosu` la mine daca mintCum s-o simti saracul Nighthawk, intepat din toate partile fara motiv?)
Super! atunci particip si io, poate-poate o sa fie cu noroc!De asemenea am schimbat și modalitatea de alegere a câștigătorilor. Știu că aveți încredere în noi și din acest motiv Echipa Elvenar va decide care sunt cele mai bune participări la concurs.