• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Chat

• Autor subiect DeletedUser421
  • Data de început

DeletedUser421

Guest
Hello!
Tocmai am aflat ca chatul e oarceum restrictiv - 100 mesaje?!
Sunt noua in joc, dar am jucat alte jocuri inno - inca joc - west. Ideea e ca limitati comunicarea, ceea ce nu e foarte ok. Cu limitare la 100 de post-uri, moment in care acestea incep sa fie sterse, oamenii vor prefera sa nu scrie, sa nu comunice, ceea ce cred ca afecteaza core-play, jocurile de acest gen indeamna la comunicare.
Ce cred ca ar fi benefic pe termen nelimitat: chat fara restrictii si chat 121 (gen soapta).
O seara frumoasa!

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser294

Guest
Chatul ar fi limitat dacă după cele 100 de mesaje nu ar mai fi voie să se folosească chatul. Dar chatul se poate folosi cât de mult se vrea, dar doar ultimele 100 de mesaje rămân salvate. Eu cred că este mai mult decât suficient. Doar nu o să te pui când intri în joc să dai înapoi 1000 de mesaje ca să vezi ce au discutat colegii :)

DeletedUser421

Guest
Sorry, te contrazic. de la 100 la 1000 e cale lunga. Am avut chiar in in seara asta un exemplu in care am irosit 100 linii de chat, in cativa playeri. Care e scopul? Less storage on the servers?
Pe alte jocuri Inno, nu exista restrictia. Astept un raspuns pertinent. Thx.

Elmer Fudd

Community Manager
Echipa Elvenar
Rabbit Killer
Am vazut ca ai dat exemplu jocul The West. Nu e cel mai fericit, ca si alte jocuri de altfel. Din intamplare il joc din 2008 si il administrez din 2009... istoricul nu e pastrat mai deloc acolo, exact din aceleasi motive tehnice, incarcare inutila a serverelor cu procese si date. Daca te referi la pastrarea "real-time" de pe West, e o cu totul alta platforma de joc acolo, nu flash based. Aici fiecare fratie are chatul propriu, ar insemna tone de informatii inutile de procesat, in plus, elvenar isi face autorefresh periodic, pentru sincronizare. Trebuie inteles faptul ca chatul nu e limitat in nici un fel, poti scrie mii, zeci de mii de linii si cat vrei cat timp discuti, dar nu te astepta sa fie si salvate ca cineva sa le ia din urma daca nu a fost pe faza... pentru asta exista mesageria. Acolo puteti scrie mesaje care nu se pierd automat. Chatul e pentru discutii, de aia ii spune chat, nu pentru voyeurism, in orice caz :rolleyes:

Sus