Din ce stiu io, daca ai cladirea evolutiva in oras sau in inventar, nu mai apare la academie. Poate doar sa apara vreo oferta si s-o cumperi contracost. Artefactele cladirilor care sunt bune de turnir, turla si mana le mai pastrez. In schimb, cele de la Paradisul Sirenelor, Conac de turta dulce, Carul indragostitilor etc, nu-mi sunt de niciun folos. Da` parca nu ma lasa inima sa le transform in fragmente de vraja, cand am o multime de cladiri mai putin valoroase castigate la eventuri.Eu de exemplu am in inventar 9 artefacte de golem.cladirea de level 10 o am in teren nu in inventar si as mai avea nevoie de inca o cladire sa mai pot ridica inca una.Nu a mai venit la crafting in academie absolut deloc cladirea de golem....si specific nu am am un inventar pe cea evoluata la level 10 .
Intervin (nu cu rea vointa) si cuget ca modificarile implementate pana acum au venit ca raspuns la propunerile jucatorilor si asta este un lucru bun, zic io, indiferent de timpul parcurs. Daca propunerea vine din partea unui grup mic de jucatori, cred ca nu prezinta un asa mare interes pt rezolvarea imediata.Acest lucru a fost propus mai demult dar se pare ca nici acum nu intra in vederile celor de la inno. Poate peste alti 7 ani!!!
PS
Va mai amintiti cand ceream productie in masa la fabrici si apoi la ateliere si ni se raspundea ca nu se pune inca problema!!
Artefacte vor mai fi, cu siguranta, pentru toate cladirile evolutive care au fost pana acum pe la evenimente. Parerea mea este ca nu merita sa transformati artefactele, mai ales ca puteti lua o gramada de fragmente de vraja la turla, nu cred ca am avut vreodata probleme cu cantitatea lor la crafting. Cladirile evolutive pot fi insa vandute pentru ca apar la crafting, iar daca te simti norocos, poti transforma cladirea ta de la un capitol vechi, ramasa in urma si sa primesti apoi reteta in Academie, care va fi de valoarea capitolului curent daca o craftezi. Cat timp cladirile de baza se afla in inventar, retetele nu apar la crafting Spor.
Si iata ca am artefactele de urs polar dar surpriza..nu am cladirea..ha ha ha..De unde sa o iau?ia-o de unde nu-i vb.romanului!!Da..multumesc.Fiecare spune cum stie mai bine.O sa vad daca voi avea noroc .asa merge aici ..cu noroc.