Ok, inteleg despre unele lucruri.
La punctul 1., Ajutorul intre vecini/frati, am uitat sa precizez la propunere ca as prefera adaugat totodata ca la fiecare din lista sa apara un fel de 3 tipuri de butoane, unul pentru primarie, un al doilea pentru constructori si un al treilea pentru cladiri de cultura, daca se poate. La forma actuala din joc iti trebuie click dupa click pana ajungi la cate un oras.
La punctul 3.Mutarea cladirilor, am uitat sa mentionez ca poate sa existe ceva care sa ajute temporar la aceasta functie a mutarii de cladiri
Eu as mai propune ca anumite cladiri speciale, anume cele castigate de la evenimente gen Menhirok, Eldrasil etcetera, care nu se pot construi de la sine cercetari sau ca cele obisnuite, acestea speciale sa poata fi salvate intr-un inventar, adica ma refer in principal la cladiri speciale care deja au fost construite in oras care sa poata fi salvate in inventar. O forma de inventar exista in joc, dar nu are aceasta functie in plus.
La punctul 4. cu Activitatea as fi preferat ca macar sa existe ceva care sa arate ca cineva e inactiv de mai mult de o luna, macar atat, dar daca termenii de confidentialitate nu permit... sau macar in interiorul fratiei...
La punctul 5. cu Depozitul, as prefera macar, daca doar la Negustor se permite cu schimbul de marfuri (desi nu toti au sansa de a gasi chiar ce au nevoie), macar ceva simplificat prin donatii in cadrul fratiei sau pentru elemente care Nu sunt precum marfurile de la piata. Intr-un fel ar fi stimulat interesul jucatorilor de a juca in echipa decat singuri (pentru ca e de fapt un joc prin echipa, colaborare) si sa contribuie mai mult la desfasurarea jocului in general.
Spre exemplu, in FoE exista o varianta complicata a depozitului care a stimulat oarecum jucatorii sa stea mai mult timp activi si cateodata unii sa mai aiba un oarecare interes la diamante... dar pentru ca Nu vreau sa semene Elvenar cu FoE, am propus un Depozit mai diferit si mai aparte, cu speranta ca poate veti putea sa il formati la o varianta mai simplam (cu doar cateva coduri de tip similar Html sau altul), la un mod general si rapid, si eventual pentru mai multe actiuni (mai mult de peste 1 sau 2 libere) la transferul de materiale din depozit sa se poata doar prin cheltuirea unui cuantum de diamante, cum este si la cercetari similar.
Nu am cum sa stiu pe ce baze de codificari de server este facut Elvenar, asa ca ma limitez la unele argumente.
Punctul 6. cu Chatul global ar putea fi de mare folos, in anumite cazuri. Poate copia forma Chatului de fratie.
La punctul 7. cu Mini-Forumul, am prezentat o forma aparent mai complexa, dar nu am ţintit existenţa unui forum, daca priveşti mai atent, pentru că sunt rar folosite, ci în principal pentru a conserva anumite informaţii organizatorice, într-o formulă expres limitată ca întindere (pot fi chiar 3 sau doar 1 topic(-uri) cu un maxim de 5 postări, posibil chiar să fie scrise doar şi doar de Arhemag şi Magi) cu caracteristici similare/copiate de la sistemul de mesagerie. De ce? pentru că la mesagerie pot fi mulţi care să scrie diferite alte noi mesaje încât între timp unii membri de frăţie să uite pe ce s-au înţeles la un moment dat. Structura de codificare gen Html sau similar poate fi oarecum simplu de aplicat, depinde doar ce metode si formule folositi. Si aici puteti folosi stratagema cu un cuantum de diamante de cheltuit pentru un topic in plus la mini-forum. Repet, Nu am zis de existenta unui forum de fratie in sine, ci doar de un asa-zis Forum minimal relativ redus si foarte simplist.
Asa cum au zis cei de la Stream Q&A, citez, "Ceea ce dorim cu adevărat să realizăm cu aceste frății, este să oferim jucătorilor posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate vie.", in esenţă si eu aş avea chiar acelaşi scop si m-am gandit bine inainte de a aduce propuneri si in plus am comparat mult functiile din joc.
Elvenar ca joc este unic, aproape ne-egalat inca, ca ideie de joc (contructia de oras combinat cu fantasticul de povesti), dar pe baza de grafica si sistem de joc, in comparatie cu unele aproape oarecum similare, fara sa precizez care din ele (termenii de "publicitate"), as zice ca unele propuneri prezentate ar putea fi luate in considerare pentru o anumita "dezvoltare" a jocului intr-o maniera mai aparte. Elvenar ar fi de fapt printre cele mai putine jocuri in acest stil pe grafica de tip flash din care lipsesc unele dintre cele mai frecvente elemente, precum Chat global, mini-Forum, o forma de Depozit/Trezorerie, o forma mai usoara de Ajutor reciproc si eventual o forma mai flexibila de Suport (am uitat sa mentionez in propuneri o forma mai simplificata).