• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Rezultate căutare

1. cocalinda

Concurs Coșulețul cu ouă revine

Cosuletul cu oua al meu din acest an
  2. cocalinda

Intrarea mea in competitie (sarcina 1)

Negustorul anasat este o cladire rentabila deoarece prin schimbul de marfuri care se face in cadrul acestei cladiri putem ajuta colegii sa avanseze in ere si noi la randul nostru suntem ajutati sa avansam si sa putem duce la bun sfarsit turnirurile.
  3. cocalinda

Concurs Cea mai puternică vrajă

A fos candva ,odata O vrjitoare care a speriat regate Cu potiunile ei fermecate Dar si cu infatisarea ei de ninfa. Stia aceasta vrajitoare Sa lege si sa dezlege Barbatii cei insurati Chiar de erau regi sau chiar imparati. Nu avea evoie de hocus pocus Ea folosea elixir si praf magic de luna Si...
  4. cocalinda

Event Discuții - Ascensiunea lui Eldrasil

Buna sunt Cocalinda si am o foarte mare nelamurire,investim o multime de alune si nu primim ofertele pt ziua respectiva,de ce se intampla acest lucru?Nu mi se pare corect ca in decurs de atatea saptamani la final sa obtii 4 obiecte si participi zilnic ,unii iau cate 2 sau chiar 3 obiecte iar...
  5. cocalinda

Da sau Nu?

Da Va place sa calatoriti cu familia?
  6. cocalinda

Haideți să numărăm în cuvinte

optzeci si doi
  7. cocalinda

Da sau Nu?

Da Postul acesta este important pentru sufletul nostru?
  8. cocalinda

Concurs Pui de-un pui, ce ne propui ?

Papa bun de pui 1 kg ciocanele de pui 3 catei de usturoi 1 ardei smantina 250gr iaurt 250 gr 2 cepe 3 rosii 2 linguri faina Se spala ciocanelele,se toaca ceapa marunt,se adauga in vas peste ciocanele,ardeiul se taie julien si se adauga peste ciocanele.Se adauga apa pina acopera ciocanelel,se...
Sus