• Dragă cititorule,

Pentru a putea participa activ la discuțiile de pe forum sau crea propriile subiecte, trebuie să deții un cont în joc. Înregistrează-te aici!

Rezultate căutare

1. Event Discuții - Ascensiunea Phoenixului 2022

Desi nu-mi vine sa cred dar sunt de acord cu, colega Elfenar, la acest event s-a dat unul dintre cele mai bune premii de cand joc acest joc, doar Phoenix-u de foc il intrece (in opinia mea). Chiar m-ar interesa, inca calculez cate diamante m-ar costa sa achizitionez si a doua cladire la maxim...
  2. Concurs Vacanță

Muzeul Retro sau Muzeul Comunismului din Varna, pe langa cele 50 de masini de epoca si multe alte obiecte din perioada 1944-1989 in muzeu se gaseste si o sectiune dedicata "figurilor de ceara"
  3. Discuții Concurs - Creatura

perfect de acord cu tine yulishko , nu mai esti virgina de mult, asa ca n-are rost sa pozezi in victima ca noi te cunoastem foarte bine, drum bun.
  4. Concurs Creatura

Bere de capsuni + rum = salvarea orasului, toti s-au imbatat si-au muncit in draci. o_O
  5. Turla, Lupta in 3 valuri

Perfect de acord cu tine, turla e foarte benefica pentru jucatori, din pacate multi nu stiu sa o joace si de aceea sunt nemultumiti de ceea ce obtin din premii.
  6. Gata si cu Turnirul!

fara suparare, dar tie iti mai place ceva la jocul asta, ca numai te plangi pe forum, daca nu-ti convi noile modificari de ce mai joci? eu personal m-am saturat de cei care se plang ca nu e ok jocul dar cu toate acestea continua sa joace, aici nu e vorba numai de tine :) ps. nu uitati, exista...
  7. Concurs Coșulețul cu ouă revine

Paste fericit!!!
  8. Feedback Discuții versiunea 1.127

Daca vrei sa nu-ti mai apara cladirile intra pe Setari - Grafica - Calitatea grafica a orasului setezi scazuta, si dispar cladirile de pe margine
  9. Forum fratie

+1 si eu sunt interesat de o fratie activa
  10. Despre Turla

Eu unul fac toata turla numai cu armata + pasaroi + unit. dezlantuite, castigul de la turla este net superior armatei consumate. Daca prinzi dijnn te-ai scos la cate diamante ofera in 100 zile. Normal, daca faci pana la etajul 1 sau 2 premiile nu sunt asa ok, dar la etajul 3 pica destul de ok +...
Sus